Den aktiva athleten

Man kan säga att jag är aktiv det kan man, jag bantar när min anda faller mig in, och athlet nja , tja lite åtminstonde när jag bantar. Men den aktiva soffpotatis athleten ingen som har sett eller hört om denna????
Nej bara att invänta och se om någon som kommer på en soffdiet eller nått som funkar.
image42
Idag är det bara en sån där allmänt tråkig och inte alls minnes värd dag. Trött som vanligt och inte bättre när man kommer hem till soptippen heller *asg*, så farligt är det inte bara jag som är en smula överkänslig vad som innefattar stök, men annars skulle det juh inte vara jag eller hur?
image43
Känner mig nöjd med mig själv, och ni som inte gillar mig, hatar mig eller tycker allmänt inget om mig, besvära er inte för jag bryr mig tyverr inte om er ni får inte plats i mitt hjärta ändå, så som mina underbara vänner gör eller min familj....

skulle behöva komma ut på en liten motionsrun da i kväll känner jag men athleten har gått och lagt sig så ensam sitter jag här nu!!!! Vad göra?

I morgon är en sån där allmänt tråkig alldaglig dag igen gå upp 05:40 då min väckarklocka väcker alla som vågar vistas i dess närhet, man håller andan tills man hittar avstängningsknappenimage44, snosar gör den och jag med då jag släpper andetaget, riiiiiiiing pligeling i hela min kropp igen nu måste jag gå upp, men snoooooooossssss är livets lite allmänna göra det bättre på morgonen tills det ringer hysteriskt igen en tredje gång. JAJA bara att ge upp och följa spåret in till badrummet, mmm tandborste i 180, lite macara och rufsa till sig lite i håret knäpper bh,n medan man morgon pissar, fuck klockan är redan 10 över 6, bara att rusa in till min älskade lilla prinsessa, trött som tre och hår åt alla håll hjälper henne att klä sig, ber hene gå ner å sätta sig i soffan, välling pling och upp för rond nr två, min prins däremot han blir värdens lyckligaste när nån kommer sex på morgonen, nästan så han har gjort frukost på sängen till mamma *L* en god gärning ett barn som är helnöjt, klär prinsen rusar runt efter nån frusen matlåda som egentligen inte är apptitlig, bara smakar nått så man överlever dagen. Sätter ungarna i bilen och gasar iväg till DAGIS!!! oiiiii jippi två underbara barn som bara vill bryta sig in för att gå på dagis tack gode gud för detta. Lämnar dem och pussar dem och kramar dem och en  puss till av min prinsessa. Ska precis åka till jobbet då man glömmer nått fel skor? Ingen nyckel? matlådan blev kvar i hallen etc....etc...Ser min morgontrötte manb som man bara vill vara på morgonen. Han lullar i sina kläder inga bekymmer ALLS, i mean it! Fattar inte detta men den perfekta kvinnan, går alltid upp först, tar sitt ansvar ser till att de har ordentliga skor... ska de ha jacka, känner men handen utanför dörren +15 grader nja extra tröja annars där de i svettningar då påersonalen på dagis tyverr inte fattar att mina barn kan ha nya ombyten i sina väskor som DUKTIGA mamma har packat med omsorg. Nej låt dem svettas vet jag, nu kommer ankmamman in hehe....
Nu gasen i 190 i stället in på jobbet svettig jag istället, men han i tid, fatatr inte att jag som börjar tidigast som bara har en kvart från dagis till jobbet, medans min man har en halvtimme på sig???? NÅtt e fel i systemet, ankmamman e framme igen. Nu bara KAFFE!!! Sen är racet igång upp med mina 11 vårdtagare få i dem frukost, kaffe, fika, mat kaffe, mat fika, kaffe ja i evigheters evigheters amen, ser ut som hemma, ingen skilnad kan juh på på jobbet likväl. Här tvättar vi och diskar, städar och allt som kvinnor bör kunna. Men allt blir bar bara man kommer hem till hemmets lugna vrå. Älskar er och det är värt allt, familjen är värd att offra allt för!
image45

Nu skall jag ta kvällen hoppas jag inte tråkade ut er för mycket.image41

Very nice song.........


Gwen Stefani Lyrics

Very nice song


space codes watch movies

Nått att fundera på haha

Mina trosor är röda, min pappas är blå, men du är fanimej äcklig för dina är bruna då! Muhahahaha...
Dålig tisdagshumor är det =Pimage40

Personligt!!! Guldlock och färgburken Personligt!!!

Ja allt som handlar om mig och mina närmaste är personligt, och även det jag tycker om dig!

Trött som ett munmintroll efter dagens tjoande och tjimmande med alla barn, idag har min dotter varit på vrångan och sonen varit lättretlig så min dag är fulländad NU!
Men de var på bättre humör efter att H & M kom, lite mer att göra. Älskar mina små juveler men ibland så vill man bara ha semester i tre år haha *L*


I morgon så kommer det en liten tomte å ska kolla på min tvättmaskin som har left sitt eget liv, men nu tystnat då torktumlaren tagit över dess oväsen, aldrig lugn å ro att få. Hoppas bara att det är nått lager så de byter.

Sitter å funderar på att bli brunett nu ett tag har varit blondin så länge nu, gillar nya frächa ideer och brottom får jag helst ska det vara gjort i natt hehe, men vågar inte ge mig in på detta hemma så jag får slå M en plig, hon blir säkert glad att få mina nya ideer att bita i, trivs jätt ebra med min frissa nu karnske för att jag inte är så rädd för förändringar med mitt hår det växer juh ut så varför grina. Satsar stenhårt ser ut så här nu ...
image38
Och denna färgen funderar jag på, min frissyr är ungefär den samma bara ett klipp i luggen så blir det kanoners...
image39
Piper nu ut på äventyr!
image37
Seee yaaaah!

Kurvor ska vara krokiga???

Heeeej alla ni bloggläsande hundar, hehe *L*

Har idag jobbat och slitit nu på förmiddan och sen så var vi in till mariebergsskogen med H, L-G, M och J. Skönt för barnen att få strosa runt mellan djuren och få slänga runt bland gungor och sandlådor, så vi vuxna får liten vuxentid. Nu har vi börjat att planera in en bilresa genom europa med stopp i Italien till nästa sommar, så nu skall jobbas och knegas så spargrisen exploderar, ska bli så kul att få göra en nöjes tripp med H, L-G och deras barn. Vi skall ta tid på oss ner och se en massa på vägen, och H skall få komma utanför skoghall *L*
http://www.hotels.se/hotell-italien/hotell-rimini-riccione/
image33
image34
image35
image36
Fantasin lämnar jag med er här =P

Nu är det kvällen och vi har lagt våra underbara barn så de knoppar, dagis halv sju till morgonen, tidigt men man får tid med dem på em när man kommer hem.

Igår fick jag lite jobbtider för sep, hade räknat med att få vara hemma på mitt komvalisent och vilat upp mig men är redan uppe i 15 turer. ja strunt samma ledig blir man som pensionär, pengar skall man ha så man kan leva å ha kul. Har man bara pengar kan man göra mycket på lediga tiden med familj och vänner... Nog om ditt och datt

Vem har stulit vår kompis bil är det DU lämna tillbax den NU!
Bild på den kommer här vet ni något eller har sett den lämna ett meddelande...
Bild på den kommer här med reg nr...TTR 625
image31
Nu tv och mys med min underbara man.
image32

Have a nice dag!

huvet upp och hummöret nere!

Vet inte riktigt hur det är idag är så in i nordens trött att jag bara skulle vilja gå i ide vore helt underbart att bara få SOVA!!! Ont i min rygg har jag igen så det blir skönt med lite semester så här känner jag mig ungefär...
image29

ska nu köra iväg mina bråkiga små monster så jag kommer iväg ut med H, vi ska och scrapbooka hos A i hennes affär, verkar som hen jätte mysig tjej.

Det är egentligen helt ofattbart hemskt att ska man få vara ifred så måste man åka hemmifrån, blir tyverr inget piggare där. Ska bli skönt att slippa mitt jobb ett tag nu, det sliter ut mig totalt, med mina hemska arbetstider, om jag ska jobba en em så vaknar D vid sex på morgonen så ska man sitta här tills klockan är halv två och sen försöka att vara som pigg då man egentligen är som en zombie, slutar då kl halv tio och sen hem till sängen för att gå upp igen kl 5:40 för att gå på nästa pass vid 6:45 huuu vilket liv man lever..... Och så rullar det på i evigheters evigheters ammen. Skönt att spy ur sig lite ingen annan som lyssnar eller fattar hur man har det ändå!


Nog om detta lite make up och iväg pöss å kramiz hoppas ni får en bättre dag än mig.

image30

Bara det lilla kan vara nog mycket

Kort blogg blir det idag, dagens väder regn och mulet, inga förändringar i detta, kallt är det me hösten står och smyger nu men för mig spelar denna sommaren ingen större roll, väntar på hösten som är min favorit årstid, gillar att inte svettas men ändå inte frysa.

Håller nu på att vänta på att alla släktingar och vänner5 ska få sina bebisar så man kan få klämma på dem och köpa nått äckligt gulligt, Blir så bebissugen men nej inga mer för mig tack, har jobb så att det räcker till tre mammor till. Snosevänliga är de allesammans.
Hoppas nu på att M & S får en tjej då de redan har lille L han vill nog ha en lillasyster, det vill min dotter med ha men önska får man göra. Och L du ska se att hösten och vintern bara rusar iväg snart så sitter du med där med din lilla guldklimp, är så lycklig för din skull. Bra åsså då kommer vi till samma punkt här i livet så vi kan ses lite oftare, det är faktiskt så att de som inte har barn kan inte förstå allt med mattoder, sovtider, egentid, barnskrik, vakna nätter osv osv... Men er dag kommer den me, synd bara att man kommer så långt ifrån varandra då man får barn, man väljer sina vänner med mer omsorg då, sollar bort de som inte är så viktiga eller som inte är som en själv allt för barnens skull.

Idag så har jag och H varit på stan och shoppat till vårt scrapbooking har kommit in i detta nu bara att jag vill ha alla papper som finns i affärerna vill bara kunna ha när det är något jag vill göra, men samlar på mig när spargrisen tillåter. Har gjort ett födelsedagskort till min svärfar nu blev jätte nöjd, hoppas han tycker samma!!!
Bilder på de kommer här

Framsida
image25
Innuti
image26
Baksidan
image27

Nej nu ska jag ta och läsa en nattblaska sen ska jag knoppa natti natti på er

Medans kritan ritar... så styr handen sin vals!

Vem har påstått att allt ska va lätt? Men vem har bestämt att det ska bli somdet blir??? Nog funderat får ändå inga svar.


Har idag jobbat förmiddag skönt var det att komma hem i tid och hinna med annat. I morgon så skall nog jag och Dewin ta oss en tur med vagnen, ev in till stan är så sugen på en mitt i city runda vill in på panduro... Återstår att se hur sömnen har varit i natt, har varit lite dåligt av den varan nu på länge.

Vad händer i mitt liv just nu??? Det står stilla riktigt riktigt frustrerande vill ha ett jobb å en nybyggd villa sen har jag allt jag nånsin önskat, två friska underbara barn som jag älskar över allt, en underbar man som älskar mig (hoppas jag) gift mig har jag gjort och bor i parhus, så det är bara ett byte av bostad som fatas, men det duger mer än väl. Renoveringsmånaderna närmar sig med krypande steg. Ska bli så kul å se hur vår nedervåning kommer att se ut i helt andra färger.

Har beslutat att barnens rum skall gå i prins och prinsess stil alltihop, så måste lära mig att hantera en symaskin tänkte fåtill egna kuddar, kommer nog se ut som ja vem vet vad haha =P

Min dotter åkte cyckel med min mormor hem idag så jag har bara ett barn i morgon ska bli skönt att sova lite själv när han sover middag, i need my beauty sleep!!!

I kväll så är jag hos H vi ska scrappa lite ikväll, ska göra kort till min svärfar som fyller 60 nästa månad, nån med bra förslag kan höra av sig så jag vet vd vi ska hitta på till honom, funderar på middag och lite aktiviteter, ev bowling eller nått. Det som händer det sker nu till verkligheten ha det gött kramar i massor.
image24
Ja T vi måste ta kaffe nån dag hehe vilet år det blir återstår att se vill inte störa dig när du e nykär å allt =D

Helgens bravader å trötthetens smygande...

I helgen så har vi varit upp till stugan i Torsby, helt ok helg och en massa roligt så underbart att bara få slappa å må allmänt gött, som vi värmlänningar säger *L* En massa korv blev det så nu skall jag inte äta det på en månad minst. Synd att detta sommarväder inte är helt pålitligt var en hel del regn men vi överlevde det med. Blir väll en tur till upp till torpet nu under sommaren. Och vi kommer gärna på mat nästa gång Stig å birgitta.
image22
image23
Åkte hem rätt tidigt på morgonen idag efter disk, stök och kaffekokande, skönt att få gå in i duschen så det inte finns vatten eller el uppe i torpet ( elagregat har de men för ett herrans väsen) Barnen var i mest behov av ett bad. passade på att klippa barnen efter bardet så nu är de rena och fina. Snart dax för ett litet återbesök till frissan för en annan med funderar på att bli brunett igen, vet inte hur jag ska ha det virrpanna??? Håller på att tvätta täcken och kläder tar sin lilla tid men blilr underbart att få lägga sig i nytvättade sängkläder och täcken. Skall snar bort till H och kolla in hennes homestyling i sovrummet, hon har fixat sig en scrapp hörna så nu kommer det bli en massa papper hit å dit hehe kul för dig gumman. Synd att nu inte fick flytta hit till mig och Michael hade varit så kul. Men fler kommer...

I morgon är det vardag igen och jobbet kallar, inte många dagar kvar att jobba nu, känns både bra och dåligt, vill ha lönen men å andra sidan som timvikarie kan jag bestämma mina rbetstider lite själv och det är kanon. Funderar på att ta mig en KY-utbildning och läsa upp min kompitens som US, högre lön är då inget fel, kommer ändå inte att bli arbetslös framöver.

Ja som man säger kvällen är ung, och livet är kort så¨ska nu dra vidare..... Kram

Medans tiden går skapar historien sig själv!!!

Lägger in min blogg sesan igår då det inte funkade....

Inget nytt inget hänt, jobbat och jobbat, i morgon me låter livat va????
Snart ska vi åka hem från svärmor å svärfar, lilla prinsen behöver snart natta kudden :P En dag i morgon åsså,karnske han sover lite längre i morgon när han fått vara uppe idag.

Sessan är med mormor å morfar, ja moster å morbror e med de åsså på äventyr. Tog sig en sväng in till stan åker linbana, kollar djuren och äter godis FÖRMODAR jag!!!

Snart e sommaren över å nu kommer värmen, hur det är???

Är inne i en överenergi period nu vill renovera allt jag ser renovering är min nya grej nu efter att vårt börllop är avklarat. Har kollat på en hel hoper nya möbler, ett nytt kök. badrumsmöbel och plattv är så sugen på den sitter nog hemma på väggen nån dag förmodar jag :)

Tiden går sakta just nu, vill ha hösten, ska försöka att ta tag i min dröm om en inredningsfirma, skall gå på någon tänka om kurs nu här i höst. Det enda uteslutande jag vägrar att göra det är att läsa inte en skolbänk mer för min del. Inte min grej liksom. Men det blir intressant å se om jag kommer undan blöjhögen till slut *hehe*

Till helgen så skall vi fara upp till torp å spendera helgen med svärmor å svärfar, barnen skall givetvis med, hoppas bara på det bra vädret som lovats *L* Vår sessa kommer slita ut sina farbröder *hehe*

Nej nu skall jag ta å va social innan det bär hemmåt, kjam kjam!!!

Kör lungt............

image21

RSS 2.0