Fredag och utekväll!!!

Tjingeling, igår så var jag och min man ute med min syster och hennes kille, käkade lite mat och bowlade, skit kul hade vi och jag vann hehe....
image19

Idag så skall här städas medans man e barnledig, imorgon så kommer min älskade prisessa hem ka hämta henne på flygplatsen ska bli skönt att få pussa å krama henne.

Vädret här är det kassaste inte varmt och bara regn och vi är i slutet av juli.
Gör snart min sista månad på jobbet, sen så skall andra planer smidas, älskar när det händer saker hela tiden.
Just nu så hjälper jag hannah att länkta tills tisdag, vill vill och vill ja me vore så kul om det blir så, den som lever får se, ja så e det nu in i duschen.......... trevlig helg alle sammans


Onsdagens hetta!!!

minst 30 grader och en paraplydrink.....
image18
men nej just vi bor juh i sverige. Sommaren verkar då inte komma så man får väll hitta på annat. Vill verkligen ha en resa nu så man kommer från sverige ett tag, men det får väna tills hösten/vintern. Fick reda på att mit vikariat inte blir förlängt för kommunen ska spara en massa pengar grejt för dem da.  Själv så vill jag hitta på något annat och deyt skulle vara ett 7-4 jobb så man kan leva ett normalt liv. Ska kolla på ams om det finns några jobb att söka men det har inte hänt att nån sen stenåldern fick jobb genom dem.

Annars så flyter dagarna på rätt ok tycker jag, har fortfarande inte hittat min mp3 spelare som har fått ben. Får lov att gå utan den i em när min man kommer hem, känns som om tiden går mycket snabbare om man har musik....

Nej nu till annat kraaaaaaaam

image17

En latte tack!!!

Mmmmm e så sugen på en stor å goooo latte NU!!! Ska ta stan och Melkers nån dag så man får sig lite lyx kaffe =)
image15
Har juh under senaste tiden haft en hel del sjuka i mitt hem, det e magsjukor och förkyldningar, oroninfektioner och ja allt vad allan heter! Så nu röstar jag för att bli frisk.

Idag så har Hannah, L-G, Jonathan och Melissa varit här på fika, synd att L-G skulle jobba som vanligt men snart kanske vi får sommar så vi kan ha grillkväll, vore väldigt najs.

Sitter här och väntar på att min man ska komma hem med lite kvällsmat till mig är utsvulten, men brukar alltid dröja när min far e med och hämtar mat.
image16
Länkar lite smått efter hösten ska börja att renovera vårt palats då, kommer att bli jätte svårt att flytta härifrån när det kommer ske, vi vill så gärna bygga nytt men vi har tyverr inte fast jobb nån utav oss och snart kommer husbyggena att dra igång på mina svärföräldrars mark där vi helst skulle ha viljat byggt, men det är som vanligt med vårt flyt, men vi överlever det me. Får kolla på andra alternativ, ev så får man väll karnske flytta in till stan för att få tomt. Kan ju va nyttigt att komma från lilla hålan me, men e så kär i denna håla, skrattretande eller hur.
Sånn e det.................


Go kväll nu e det soffa å tv som gäller

It´s my birthday.........!

Fredag den 13:e idag.....


Idag är det fredag den 13:e och min födelsedag hehe får se vad det blir av denna dagen då???
Idag så kommer alla mina släktingar så får lov att ta vännerna i morgon blir så trångt.
Ska väll försöka att få in mig själv i duschen så att jag kan dra igång städningen här i palatset, måste ta mig ut och se till att ta kort så jag kan få mitt nya körkort nån gång, men är fortfarande lite sliten efter veckans sjuka dagar.
image11

Läste nu på morgonen på www.aftonbladet.se om denna lilla tjejen Madeleine, att de inte har hittat den stackars lilla flickan än. Har en liten dotter som är i samma ålder skulle nog tyverr inte överleva om nått sånt hände mig, hoppas bara att om någon ser henne hjälper henne hem till sin familj.
image12
Och ni som är ute och reser se till att vara rädda om era älskade barn.


image13
image14

Dunka mig gul och blå.......

Känner mig så ungefär i mitt vänstar öra, hoppas på att det kan gå över snart, och ALDRIG komma tillbaka!!!

Fyller år i morgon men fyller inte jämt så det blir inget speciellt men kaffe och glass för den manade.

Nu har H satt griller i mitt huvud med denna bantningen igen hehe, blir tossig på mig själv, ska baar försöka äta någorlunda bra och motionera. Orkar inte köra race allan igen.

Bild på mig +13/-13kg
image10

Skulle ha fortsatt med detta när man var på topp som H sa, men min älskade man får snart ett träningskort på friskis & svettis så då ska vi åka in och träna, måste hända nått känner jag.  Jag är en männinska som har många järn i elden och alltid måste hålla på med nått annars så blir jag väldigt uttråkad. Så jag skulle aldrig palla typ att vara arbetslös länge då dör jag om jag inte får vara social som tur är har jag värdens underbara vänner.
Nu under sommaren så har jag och min man lovat A&H att komma och bo hos dem under en helg och se hur de har det ska bli riktigt riktigt kul.
Sen så skall vi åka och sova i stugan i Torsby under sommaren en helg också så de få helger jag är ledig är det fullt upp. Men det gillar jag.

Ska försöka gå in i duschen nu, men känner mig bara soft idag så skönt att få vara hemma i lugn och ro bara rota lite som man själv känner.  ska se omjag kan hitta min mp3 spelare fattar inte vilka ben den måste ha fått.

Slut !!!!!!!!! =)

Ny frissa trivs bra faktiskt...

Heeeej!

Har tyverr inte fått nån fart på mitt bloggande ännu, karnske kommer.
Har nu gift mig och känns jätte bra och är hur nöjd som helst med med mitt bröllop,
bara två års planering som försvann på någon timme men det är det absolut värt.
Har tyverr inte hunnit njuta för fullt av att jag är gift dagen efter vårt bröllop så la
min dotter in en magsjuka, mindre roligt där efter fick även sonen och sen jag som vanligt....
hmmm ja som vanligt. Trodde att toppen på isberget var nått men nej da, har nu haft en
ytteröronsinflammation med en grymt elak bakterie i örat, som spökade har aldrig haft så
ont i hela mitt liv och då menar jag det önskar inte nån detta elände. Har idag varit in till sjukhuset
och plockat ur tamponaden så nu hör jag lite bättre. Men har nu en liten svullnad i mitt vänstar öra som läkaren hoppades skulle botas med antibiotikadroppar och mitt sista pencilin, hoppas jag med för ingen mer tamponad tack!!!

Annars så simmar jag lungt och softar, känn som om jag är en fri från en massa måsten just nu,
och det är bra annars har jag alltd tusen järn i elden.

På lördag så ska min dotter på fyra års kalas hos Moa, så då får väll sonen följa med och leka med lilla Ida som är lika stor. Undrar bara vad man ska köpa, får fundera ett tag bra att hon och min tjej är lika stora lite lätter blir det att veta vad de vill ha. Ska bli kul om man nu kan bli frisk och ta sig till jobbet och jobba med Birgitta nu i sommar, jätte kul och snäll tjej. Bara att vi är så in i nordens lata hon och jag att vi bara vågar egentligen hehe, bor ca 1 km karnse ifrån varandra men har alltid fullt upp med annat. Bryt vanor det är nog väldigt bra.

Nej nu ska jag pyssla med annat bild på mig och frissan kommer här
image3

RSS 2.0