Ole Ivars - Nei så tjukk du har blitt


asg  hahahahahah hittade denna me på Youtube där finns allt så jäkla bra låt!


I took a note but you can stick it up to the end!

Ja så känns det det kan kvitta bara, nog om det!

Har jobbat idag det tog emot lite i morse är i en tröttperiod just nu har varit mycket ute och rännt runt sen jobbat på det och för lite sömn, men i morgon blir det sovmorgon tack  och amen för det.
Jäklar vilken go ullboll du har där hemma Susy, och alla goa missar nu e dom och jag bästisar gav dem mat i två dagar så nu e jag å en favvo. Inget problem var det ställer gärna upp igen.

I natt ska vi vrida fram klockan, sno en hel timme gillar jag inte men bara att gilla läget typ.

Idag verkar det som om L gick ut på krogen gud va skönt för dig gumman koppla av och njut det är du värd, vi höres till veckan.

På tisdag blir det kaffe Titti kommer till dig när Pärlan kommit hem och tar Kidsen, nästa gång du ska te ullared så hänger jag på, om du har lust och det fanns kan du köpa med en sån där söt vas till mej med då så får du kosing när du kommer hem?

Nu hoppas jag att det senast på tisdag kommer börja hända saker och de börjar flytta ut ur huset så vi får komma in gör inget att komma in ett par dagar innan. Och har ännu inte fått godkänt från Riksbyggen....Bara undrar vad gör dom?

Nope nu orkar jag inte sitta här längre, trevlig kväll Kram kram


Minnen från förr...

Lillasyster

Shit vad hård lillasyster blivit... Älskar denna versionen av Umbrella 1545326 gånger bättre.




Tre...

TRE NAMN DU GÅR UNDER

Tezzie
Tuss, tuss
Älskling
ja och gumman
TRE SAKER SOM SKRÄMMER DIG

Jobb
blodpudding
och  skitiga hem

TRE SAKER DU HAR PÅ DIG

Bh
Trosor
Linne

TRE SANNINGAR

Jag är jävligt bestämd
Är shoppig narkoman
Älskar utmaningar

TRE SAKER JAG VERKLIGEN VILL HA

Oändligt med pengar
kärlek
Rättvisa

Jag säger bara

BROWN!

Hänt i veckan

Ahhh skönt nu e alla räkningar betalda så nu kan man leva loppan på det som är kvar har nedräkning till inflyttning bara 24 dagar kvar gud så skönt! Ringde riksbyggen idag igen, sorry men vi har inte hunnit att handlägga ert ärende än om ägarbyte på nuvarnde bostad men vi ska försöka ta tag i det....Hmmm fattar inte vad de pysslar med på de kontoren så jävla många kan inte flytta med en gång eller??? Bara över en månad sen vi sålde, vad ska de tänka som köpt av oss???? Nåja ser fram emot nästa vecka då jag hoppas på att pengarna rullat in på kontot som de ska.

I dag och i morgon e jag djurvakt åt Susy´s Zoo, kommer att gå bra och ni ska ha det skönt under er tripp.
Kaffe på söndag när du kommer hem???

Tack för härromkvällen Titti, allt för långt emellan kaffetårarna där, kunde nog ha pratat hela natten om ingen av oss hade några pass att ta hand om. Men vin ska vi ta snart, och då kan vi ju se till att va barnlediga så vi har all tid i värden. Jätte skita snyggt hade ni i nya huset vill flytta ja me... avis :P

Igår var jag på tjejkväll det var trevligt, tilltugg och lite alkoholfri cider, skönt och avkopplande. Innan på dagen så var jag med Pärlan på shopping i Årjäng, blev lite rassel till hemmet, så det har jag plockat upp och ställt fram idag blev så snajsigt så. Fan inge sögne de är där uppigenom Erotikshopp...Pornoshopp och ja allt var sexuellt.... Sen kom jag och Pärlan in på när vi åkte dit innan vi fick barn, kom då ihåg en sak jag absolut hade viljat äga idag hittade en T-Shirt som det stod snyggast i Årjäng på haha, skulle man ha när man går ut!
Nej måste runda av ska iväg å jobba nu ha en trevlig helg

He´sback, the man behind the mask....

Oh my you frighten me.... men det är väll meningen att jag ska flyimage264 
lägger benen på ryggen tills då blir normal, he´s back the man behind the mask! Tji tji tjiii tja haaa.....


Sad four you HAPPY krossa BECKHAMS kulor hårt, han förtjänar inte en sån hyper kul å go tjej... dumpa å gå vidare styrke kramar gumman

Susy fy fan för vårt jobb babe vi måste hitta på nått annat med vårt liv gumman men vad? Vi får kolla runt lite skulle vilja ta en praktik nån stans typ klädaffär. Men klart jag passar ditt Zoo när du e borta å vilar upp dig hos din papi, och övningskör se till att ha på dig dubbla säkerhetsbälten. Jag tar på mig störtkrukan när jag ska med :P

COZZY du ska inte hänga på krogen varje helg inte riktigt likt dig tycker jag....Saknar dig på plattan, ska supa dig under bordet nån helg, får väll bli när jag och BABE ska ut å röja, typ nästa helg ska ta sats och komma te Harrys!

Idag så har jag och min besättning varit på stormöte med stormen, stormen som bara babblar om pengar och fattar inte hälften av vad vi gör på vår arbetstid. Så härmed e vi utsedda till okompitent personal som inte räknar och vänder på var enda liten krona och better oss som idioter och sitter och glor med fågelholken på vid gavel. Nej jag sliter arslet av mig och stolt att nån gör nått för mänskligheten.
Efter stormötet så åkte jag hem och plockade upp PÄRLAN hämtade KIDSEN och drog till the store.... Våfflor å glass yamm yamm gott var det riktigt längesen som jag käkade det. Försökte titta på Glamour käka våfflor kolla KIDSEN så att inte hela platset blev nerkletat, och steka våfflorna...KIDS nr 2 skrek hela tiden vill inte titta Glamour, vill inte titta Glamour så man blir lite distraaherad så hälften missade jag men det gör inget för det är ändå bara goja egentligen. PÄRLAN kallar det bara för intrig tv och suckar! säger han som kollar på Cops var eviga kväll snacka om intrig tv haha.

Nej nu ska jag ta mig en kvälls ride ner på byn å kolla läget var mami å papi har för sig Kramar

Hair....cut

Klippningen is ser got blev kanon nöjd tack så mycket Jane, trött som tusan e jag då vi inte var klara med mitt hår föräns kl 00:12 i går och sen upp kl 05:40 men börjar pigga på mig nu. Ska bli sönt med lite ledighet synd bara att Pärlan ska jobba annars kunde vi ha hittat på nått kul. Idag så ska jag börja packa ner mitt hem när jag kommer hem och sen får vi se vad jag ska hitta på för tokigheter i kvällingen, kanske kidnappa Susy en stund vi får se.
Kallt som tusan är det vill ha tillbax min sol, kommer den under veckan mån tro? Har kollat runt lite på tyger så nu ska jag nog snart införskaffa mig en symaskin vi får se hur länge den e hel innen tezzie får ett vredesutbrott, men ska göra ett tappert försök efter som Mami har bleve lat med tyghanteringen not got.
Hon sydde värre än en fabrik förr men hon tappade det nån stans....
No nu....work kyssar å pyssar

I see U Bubble im a stokker U know haha

Secrets...

is my kind of a happy life och jag delar dem aldrig med DIG!

Helgen har varit kul, spännande fullt av nyheter och lite depprimerande för några av mina kära.
Fredag var en dag av jobb och sen familjemys jäklar att man fått värdens mest underbaraste och bedårande barn de förgyller mitt liv till 1000000000000000000000000% if U know vad jag menar???

Lördag propp åts det godis å mat mår faktiskt än lite illa och magen e en aningen öm men asch det e ju bara påsk en gång om året som man säger om jul, nyår, födelsedagar.. osv..osv...Så man har en ursäkt för allt att komma med. Sen på kvällen så var det jag Pärlan, Tarzan and Jane som gjorde natten lite mer spännande då mimi å papi var mina barns lifeguard Thanke U! Musik och en massa snacking var det, såg Bubble i stan blir så trött ska ge F-n att ragga på mitt territorium plattan i karlstad hehe I see U vart du än går man kan inte bara bli osynlig vet du väll eller? Jag e tydligen det för ingen ser mig hehe!

Dagen idag.. lite sorgligheter men det löser sig ska du se Peach, vi ses under veckan då vi ska ta kaffe å grubbla på allt vi gjorde när vi var unga inte som nu oldies, mer på och lite crazy!
And my dear Susy efter regn så kommer solen vet du väll???? Byt å kom loss med mig på min helg. Förstår dina problem mina e likadana tur att man kan dela dem med nån som har en bra humor, så man kan göra nått kul av det. Men jag lovar dej gumman vi överlever det är inte långt till aug eller är det??? Tur att vi bokade semester så vi får vara hemma å strutta runt och bare vare. Se nu till att ringa å köra över körskolan så du får dina tider för intensivkursen ska ut å köra rally med dig när du klarat uppkörningen. Och så att du kan komma på kaffe lite oftare, eller dålig ursäkt du har ju moppe. Seee u my friend on Tisdag the horrible...

Nej nu ska jag ta kvällen å min syster å åka hem klockan e bara 22:40 ska lägga in en klippning innan sängen och jobbet te morgonen 05:40 hua varför? JÄVLA ringklocka älskar att jävlas med mig, tur att man ska va ledig i dagarna tre sen.

Nattis på er

Söndag och strålande solsken

Härligt yttligare en dag av solsken, idag så ska lilla familjen Nystedt ut på utflykt det ska bli kul, men inte minst för barnen som har mycket spring i sina ben. Pratade med sonen på telefonen han skulle titta på tomten som han har fastnat för min dotter tycker att tomten är uttjatad och vill hellre se på mina filmer sen jag var liten det susar i säven, Shera och kristallslottet osv... Så tv slagsmålen avlöser varandra där hemma.
Längtar till stugan så sk anog packa in lilla familjen och åka upp dit snart. Och bara månaderna rullar på lite så ska vi upp till torpet i Torsby, och grilla korv leka lekar och bada helt underbart där uppe på sommaren.

Ha och så ska jag tillägga att fel låt vann melodifestivalen igen! Jag ville se BWO men men radio finns juh!

Hur ser er dag ut idag???

Tjlalalala

Jobbar å sliter har tråkhelg och med kvällen idag (Lördag) och i morgon dagen (Söndag), men det  går det med skönt i morgon dock när man får gå hem till familjen och ta helgen. Hoppas på bra väder så blir det mariebergsskogen med barnen i morgon em.
Ska slå min man en snabb pling å se om mina vilda å vackra ungar kommit till ro. Inte lätt att förstå Alicia vill flytta i morgon och imorgon men det tycks aldrig bli i morgon hemma hos Fam. Nystedt eller??? Jo da snart å då kommer jag vara en mycket upptagen kvinna ska bli så kul att shoppa loss till huset och starta inredningsnojan.
Shoppat loss lite de senaste dagarna har varit på ett strålande humör dagarna igenom och det är underbart, bytt ut ljus, filtar, köpt blommor å krukor. Men vill satsa på de stora grejorna som står på hemma butiken hos Monica å väntar, kyl å frys med ismaskin å min nya tvättmaskin å torktumlare vill ha å hämta nu!!!
Nu ska jag å Caroline kolla på Melodifestivalen tjipp å kram
 image263

Vad ska du göra idag?

Bergvik nästa vad ska ni göra idag???

Yeye wow wow

Yeye wow wow va gött nu har jag jobbat klart och ska få va ledig i tre hela dagar ska må som en sessa :D
Idag kom chefens assistent och sa att jag måsta ta 20 dagars semester så nu blir jag kluven vem orkar gå hemma i en månad utan att få ryck, hmm ja vi får se de kan ju inte precis tvinga mig men jag kanske kan ta 10 i sommar och 10 i höst? Det tar vi senare...

Ska åka hem från mami snart och dra igång med mat, har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska servera men funderar på fisk av nåt slag, ev torsk eller lax ha det är ju de enda sorter jag äter så det är 50/50 vilken av dem jag väljer. Ska kolla på tasteline vad de har för nått gott.

Har kollat lite på bokningen till Åland och det lutar mot fredag den 2/5 el lörd 3/5 då spelar Date på båten så det är good! Ska snacka ihop mig med Tias å Sussie :P

Nått nytt roligt som händer i era liv????
Pööööös :P

Oh happy days

Gör gla å allt e toppen krrrrrraaaaaaaaam love ya!


Söndagsbugg!

Söndagsbugg på Date med Sussie Possie tack för en helkul kväll gumman. Nu måste vi lägga i växeln så vi bokar datum på båtresan, vi får kolla på det sen när vi ses på jobbet.
Hittade en bild på dates turnebuss, i diket då haha
image261

Sms igår: Haha lillgammel sandgrund för dig nästa :p, hmm känner du mig eller? Man behöver inte va torr bara för man drar på dans du e torrare som inte enst törs dricka kaffe ha. Kul att du är så spontan å rolig ibland da. Förr var det du som var mer kul å på men alla ändras.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image262
I dag går jag på kvällspasset och i morgon förmiddag sen ska jag va ledig i tre hela dagar, då ska jag å barnen försöka åka te lekstunden eller vad det heter tänkte ringaTitti och höra om hon e på? Skönt bara man kommer iväg och våra barn e lika gamla så det är helt perfekt en varsin lekkamrat. Har inte riktigt haft tid att ta mig till ÖF på sistonde har jobbat eller haft annat, våren är en hektisk och underbar årstid mycket spring i benen och man vill bara göra allt, jag blir sån i alla fall.

Tack för min seger på tipspromenaden igår L-G! Nån gång var det ju faktiskt min tur att vinna, tror att jag ska bli en bokmal och bli lite allmänbildad. Ska låna lite böcker av en kompis här så får vi se om jag kommer igång med att läsa lite på kvällarna. Skönt nu när barnen växer upp så man hinner med lite här hemma.

Nu e det knappt en månad kvar sen bär det av till nya adressen bara längtar, har blivit rastlös tokig av att vänta på flytten så nu hittar jag på allt som man kan komma på :D Me och LOVE har fått barnvakt så vi ska ta oss en sistaminutenresa till vita stränder och ljuvliga paraplydrinkar så nu har jag beställt mig en ny bikini, ska bli så skönt att bara få va. Ibland behöver man få vara ifred och bara va så tack Ewa & Lennart för er uppoffring.
Vart de bär vet jag inte än....

Nope nu ska jag fånga dagen kram på er!

På G

Tjingeling där! , bruden e på G fy fan vad apbra man mår när solen lyser blir så happy haft en helt kanondag.
Passar på att gratta Titti som kommit in på casting a´la I en annan del av köping, haha skön du gumman. Ser fram emot stora grillfesten te sommaren. Jag å Tias gör upp nån dag så kommer vi te dig på kaffe.
Ledig i helgen som kommer fy fan  så underbart får se om man tar sig ut nått och kan leva ut.. innebörd med det? Skit i det ni!

Smög runt lite på Aftonbladet och i juni kommer de att börja sälja dildos haha ,drugs och dildos IN!
image258

Och jag som trodde kyrkans medlemmar var tråkiga...
image259


Bubblare:
En kille ~20 och hans kompisar står på pizzerian för att beställa när ett annat gäng med fjortisgrabbar sittandes vid ett bord börjar käfta mot dem.
Killen (uppspelt): Det finns fan inget jag går igång på mer än tonårspojkar!

Bonus:
Planering är A & O för ett lyckat biobesök!
Under reklamen innan filmen Juno.
Kille ~16: Oj oj, jag måste på toa.
Tjej ~15: Vadå, var du inte nyss?
Killen: Men jag gjorde FEL!
Tjejen (ser ut som ett frågetecken): Haha, va?
Killen: Ja, men jag tänkte inte långsiktigt!
Tyst fnitter från hela biosalongen.

Byz- Hej Där!



Men ska det va så svårt att få nå nullning här inatt


Ref.
Heey där (heey)
men ska du gå
säg mig vad då
ska vi ta sällskap
Här ta min hand
gå med varann
Jag menar allvar (heey)
En tjej som dig
ska ej gå själv
det är mitt ansvar


Sluta följ mig omkring
för jag vet vad du vill
och du får ingenting


Vers1.
vinglar in
odräglig lika härlig som vanligt
har varit nog med ärlig genom kvällen som varit
har druckit alldeles för mycket
tyckte folket på festen
Dom gjorde klart
jag va den objudna gästen
dags å dra dags att packa ihop
å packa ner lite mer fucka ur som en tok
ja börja skrika och svinga
och springa runt i en ring
ja välte byrån i farten och fatta fan ingenting
Å sen på vägen genom dörren ramlade ja ut i rabatten
Så med trasiga kläder stappla ja ut där i natten
mitt ända mål där
va att få med den där bruden med brösten
från festen
föresten
ja e inte ledsen
För inte långt
efter incidenten i huset
va ja på krogen i ruset
Å mingla runt där bland tusen


Men ska det va så svårt att få nå nullning här inatt?


Ref.
Heey där (heey)
men ska du gå
säg mig vad då
ska vi ta sällskap
Här ta min hand
gå med varann
Jag menar allvar (heey)
En tjej som dig
ska ej gå själv
det är mitt ansvar


Sluta följ mig omkring
för jag vet vad du vill
och du får ingenting


Brygga.
Vad ska ja göra ja är full men ja försöker
men inget går min väg
Jag smörar på ger komplimanger och jag nöter
Undrar vad det är


Vers2.
För vid baren
Erfaren stod jag i vimlet och drägla
tog på en stjärt jag vill ha den (vafan?) så fick mig en slägga
Smack
Sen blev de natt i minst en kvart
å sen när jag vaknade till
hur är det fatt fråga en tjej
ja svara jo det är chill
Hur skulle d va med en öl
hon svara tack det är bra
Är här med killen hämtar jackan och sen ska vi nog dra
du kan dra svara ja
och stappla inåt mot golvet
där rappen spelas från tolvor
å brudar dansa runt om mig
shit man jag var usher där ett tag
ja dansa hetast och grymmast
Å ja va bäst tyckte ja
Ja gled
flumigt fram till första bruden jag såg
Hon titta snett på min dans och dansa snabbt därifrån
För med brudar gick det trögt
efter många försök
Där ja fått smällar från flera
Så gick ja hem och onanera


Men ska de va så svårt att få nå nullning här i natt

Krita hos glassbilen???

Igår kom glassbilen, familjen Nystedt slet på sig kläder och rusade ut men hej var det inte den nya glassbilen så han tog inte kort, men han sa att vi tar det på krita kommer tebax om två veckor, så nu har man krita på glassbilen me sjukt hehe. men det var snällt och barnen blev nöjda TACK!

Idag så ska jag på playdate med Hannah och Terez på förmiddagen innan jag ska iväg å jobba kvällen.

Dum Dummare eller???
Bubblare:

Två tjejer ~14 står och pratar.
Tjej 1: Är din mamma steriliserad?
Tjej 2: Nej, hon är sjuksköterska...
Snacka om stendum!

Bonus-
Världens vackraste vänskap:
Två fjortistjejer halvligger på sätena i bussen och den ena tjejen klagar sig över sin pojkvän som har dumpat henne.
Tjej 1: Asså, jag fattar inte, hur kan man göra slut med mig?! Jag är jävligt snygg!
Tjej 2: Eh, jaha!
Tjej 1: Asså, jag är faktiskt mycket smartare än andra tror! Och jag har en jävligt sexig bak!
Tjej 2 nickar.
Tjej 1: VAFAN NICKAR DU FÖR?! ÄR DU LESBISK ELLER?!

Bonus-
"Nästa: Frysdisken. Påstigning för samtliga fiskar"
En alkis har satt sig bredvid två tjejer ~18. Tåget åker över vattnet mellan Slussen och Gamla stan.
Alkisen: Jag tycker synd om fiskarna på vintern...
Tjej 1: Jaså, varför då?
Alkisen: Tänk dig själv, de blir ju till fiskpinnar!
Hö Döh!!!


"Bubblare1"

Bubblare:
"Det var när han började äta av fel Pussi som jag slängde ut honom".

En bonus-
Kille 1 ~18: Jag hade det sämsta sexet igår...
Kille 2 ~18: Va?
Kille 1: Ja, det var som att vifta med en limpa i Globen.

Har jag?

Sytt ett klädesplagg och använt det? Haha, nähä kan inte sy vet ni väll?

Ätit kattmat? Nej fy fan vet nån va
Åkt taxi och tagit en springnota? No, no not me
Slagit någon så hårt att personen i fråga börjat gråta? Ja. Inga nämnda inga glömda
Skrivit en dikt och läst upp den för någon? Ja.....men jag är ju för fan ingen poet, take it or.. give a fuck
Torterat ett gosedjur? Njä, men dockor o barbiedockor för syrran
Sprungit naken på offentlig plats? Räknas det om man var liten?
Haft sex på en buss? Nä, jag är oskuld, eller?
Mimat och dansat till Spice girls? Hell Yeah! Fy detta vill jag glömma
Druckit aceton? NEEEEEEEJ!
Hoppat från en balkong? Ja, fast det var inte tillräckligt högt sitter ju här
Kedjerökt för att ha någonting att göra? Ja förr i tiden ska gudarna veta fast inte mami
Snattat i en H&M-butik? NEJ!
Plattat håret med ett strykjärn? Ja fattar ni väll hur gör djur annars?
Blivit jagad av en doberman? Nej e en snäll flicka ibland
Medverkat i en film som sänts på bio? Nej men vill
Lekt spöke med ett lakan? Ja, men det har väl alla
Gått omkring med två olika skor? Ja, inomhus....framför spegeln på G
Hotat någon med en innebandyklubba? Det tror jag nog på idrotten hatar den skiten
Träffat en kändis? Ja, men vem bryr sig? Dunka han Gul å BLå
Ätit öronvax? varje dag till lunch å nattamat
Suttit hemma på en lördagskväll? Ja
Hatat ditt liv och allt som haft med det att göra? Ja...det händer, fast det beror på vem som gör mig pisst
Plastikopererat dig? Nej men en på G
Kört bil? Ja, körkort e bra
Varit ute på krogen och haft riktigt roligt? Japp 100000times
Hoppat från tian på badhuset? Ja och aldrig igen att jag inte dog då, var sjövild i högstadiet
Hamnat i fyllecell? Nä faktiskt inte, och tänker inte göra det heller, eller räknas kompisars bilar hem på fyllan med tvång?
Stulit någonting av en annan människa? Ja,FÖRLÅT för de pennor jag tog under högstadietiden
Spelat pingvin i en skolpjäs? Hehe nej ser inte ut som pingu så det e kört
Åkt polisbil? No
Demostrerat? Mot mami
Varit vaken i över 48 timmar? Ja
Sovit i över 48 timmar? Ja
Bakat din egen födelsedagstårta? Japp har hänt
Diggat Trazan & Banan-Arne? Nej
Ätit hundmat?
Mobbat någon? Ja, några. Men förlåt förfan då....eller NÄ...Ni var fan värda det på ett eller annat sätt
Blivit mobbad? Mobbad? Fattar jag frågen eller?
Övernattat i en skog utan tält och sovsäck? Ja
Gått över 1 mil? Ja
Spelat in en sexvideo? Tänker jag inte svara alls på
Varit elak mot ett husdjur?
Dödat någon? Spindlar o annat skit


Varning inget för de känsliga!

KenQ, tåls att sägas en massa gånger på rad!' Try it!



VARNING:
Ordet kuk förekommer MYCKET OFTA i följande text.

KUKEN - en smart käpp av kött

Kuken är en cylinder av kött som hänger mellan många mäns ben. Den varierar i längd och grovhet och uppträder i många olika tillstånd. Ibland är den hård som diamant men oftast hänger den bara där som ett snöre, mjuk som ett gosedjur. Men en sak kan vi vara säkra på - hade det inte varit för kuken så hade mänskligheten inte varit där den är idag. Den hade inte varit nån jävla stans över huvud taget faktiskt. Så även om kuken gör många dumma saker - slinker in där den inte hör hemma, viftas med vid olämpliga tillfällen, är hård när den ska vara mjuk och tvärtom - klarar vi oss inte utan den. Kuken, en kär vän med en svekfull sida, som kan orsaka fruktan, väcka löje eller avundsjuka, skänka glädje, vara oförskämd och alldeles, alldeles underbar. En kuk helt enkelt.



KÄR KUK HAR MÅNGA NAMN

Det sägs att eskimåerna - förlåt, inuiterna - har hundra ord för snö. I vår kultur har vi betydligt fler än så för kuk.. Men alltså.... penis, kodd, dase, task, petter-niklas, köttkäpp, donk, pille, spaken, stock, lem, kobran, dicken, tuppen, fjösa, bong, dober, ding dong, pitt, king kong, mask, kalaskorv, plugg, junior, påken... ja vafan, ni hajar. Dessutom finns det ett gäng som döpte sina kukar efter Schwartzenegger-filmer. Det blev bråk om "Terminator" och "Rovdjuret". Minst populärt? "Dagissnuten".



SÅ FUNKAR DEN

Man kan säga att kuken är en slags tratt. En tratt man använder för att hälla ut kiss ur kroppen men också för att peta in sperma* i flickor. Flickor, förstår ni, har istället för en kuk ett slags hål mellan sina ben som kallas för fitta. I den kan man stoppa in (och även ta ut) olika saker varav de vanligaste är kuk (in) och barn (ut). (Då och då rinner det ut blod också men det är, lustigt nog, helt naturligt det med.) Det är till och med så snillrikt utformat att ju mer och oftare man stoppar kuk i den ju större är sannolikheten att man ska få plocka ut ett barn ur den. Vissa kallar detta ett livets mirakel, andra säger knulla. Sen så är det naturligtvis så att det finns undantag och variationer. Man kan peta in sperman med en pipett eller nåt sånt också och dessutom är det rätt vanligt att kuken sticks in på andra ställen, i andra håligheter och ibland sticks den inte in alls utan killas och ruskas bara på.

En annan viktig del av kukens funktionalitet är att den då och då blir styv vilket gör den mycket enklare att stoppa in i saker. Alla vet ju hur jobbigt det kan vara att sy. man slickar på tråden, försöker pilla in i nålsögat, misslyckas, slickar på tråden, försöker pilla in... lite så fast ännu jobbigare är det med slaka kukar. Men oftast blir faktiskt kuken hård och som vanligt har hjärnan ett finger med i spelet. Hjärnan uppfattar nåt den tycker är sexigt, då skickar den signaler ner till några påsar som ligger inne i kuken om att de ska blåsa upp sej, de gör detta och - badabing - en fullt funktionabel kuk står plötsligt och vajar. Enkelt som ABC.



*Sperma är det där slemmiga vita ni vet. Det innehåller små, små barn som växer och blir stora i en särskild håla som finns innanför f***an.



KUKEN I SPRÅKET

Annars är kuk mest nåt man ropar när det går en illa: Missat bussen? Kuk! Trampat på en sjöborre? Kuk! Bajsat på dej? KUK! Man kan också använda ordet som en symbol för manlighet och jävlar anamma: "Jo vafan, Iron & Wine plattan är väl ok men det är ingen riktig KUK i den." Kuken är alltså i språket både något positivt och något negativt - precis som i verkligheten.



KUKAR I KULTUR

Kuken har alltid varit en betydande del av mänsklig konstnärlighet. Redan stenåldersmänniskorna ritade stenålderskukar på sina stenålderstavlor. Vi har väl alla sett infödingar med sina snidade kukfodral, medeltidsstatyer de ägnade så mycket omtanke om kukarna på att de inte hade tid att göra armar, alla hus som ser ut som fallos, Hemingway som nästan enbart skrev böcker riktade till sin kuk, monstret i Alien ser ut som en kuk, ska man klottra nåt på en vägg är "KUK" alltid det bästa valet... ja, listan kan göras lång. Dessutom: Utan kuk - ingen hårdrock.




STOR KUK OCH HELA DEN GREJEN

Av alla dåliga saker man kan ha som man är den lilla kuken bland det värsta men vafan, var det inte jämnlikhet vi skulle ha? Var är gnället på alla dessa stora dåliga f***or? .



LATTJO GREJER MAN KAN GÖRA MED KUKEN UTAN KVINNOR

Av nån anledning är bland det roligaste man kan göra att "docka" med en kamrat på fest. Detta innebär att man drar sin förhud över sin kompis kuk så att man gemensamt får en enda lång kuk. Har man ingen förhud* så får man fäktas eller nåt istället.



*Många har faktiskt ingen förhud. Det kan bero på både religiösa och medicinska skäl. Efter att doktorerna tagit bort förhuden används den till att täcka över fotbollsplaner när det regnar. Se följande artikel ur Metro: "Massproducerat mänskligt skinn kan läka särskilt svårbehandlade sår vid diabetes och lindra effekten av brännskador. Amerikanska myndigheter väntas godkänna skinnet, som med genteknik framställs av förhuden hos nyfödda som omskurits. Cellerna kan lätt föröka sej. En enda förhud räcker för att producera skinn motsvarande en yta av sex fotbollsplaner." BLÄÄÄ



TRUBBEL MED KUKEN

Ibland blir kuken sjuk. Den kan då bli hängig, fnasig, blämmig och missfärgad. Så fort du märker att den blir något av dessa saker ska du gå till en läkare och be om kuk-medicin så blir den bra på ett kick. Då kommer läkaren att säga att du måste ringa alla du legat med - gör det. Det kan nämligen vara svårt för kvinnor att se inuti sin fitta så det är en bussig grej att tipsa dem. Men över huvud taget: Könssjukdomar är överskattade. Ungås man med folk riskerar man att bli sjuk, det är inget mer med det egentligen.


HUR ÄR EN BRA KUK?

Epa var det ja


Vacker utan spackel bah säger ja

Idag har det varit jag och popplådan i fullaste ös, var ut i mina prylar å hittade en cd sen 1867 som låg där alldeles ensam vipps så kom låten Så vacker utan spackel gud så migränaktigt dåligt, trodde han verkligen på den hemska texten själv eller???

Såg honom i en intervju efter att låten släpptes då sa han själv att spackel ska d va, haha så där e dom jämt gubbar! Kan fan inte bestämma sig tror ja.

Du ska vara den du är      (och det tänker jag verkligen fortsätta att va)
Du ska vara den du är

Du är sså vacker som du är  (jepp vet tack ska du ha)
och att du aldrig kan förstå det
Du är så rå mot dig själv (ah ah)  (Yehe visst e ja)
Ser allt som ingen annan ser
Och du kladdar mer och mer  (och underverk gör det)

Så så så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå  (ska görat å bara gå)

Du borde tänka mer på ditt inre
Blunda och kjänn efter hur det är
Du, du bär på tvivel
Titta på mig och du ser dig som
Flickan med allt  (oh my good fan va bra ja e egentligen)

Så så så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå (ja sa jag, tjata lite mindre)

Så så så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå (mm)

Du ska vara den du är
Och inte vara som alla andra
Bara vara den du i¤r
Vara den du i¤r  (mm vem annars???)

Du är så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå (Yeah)

Du är så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå (and YEALL)

Så då var det avklarat....

Grattis Tias på din 29 års dag, njut nästa år blir du gubbe. 

Imorgon går jag på mitt kvällspass så då e jag gone i tre dagar så sök mig inte, och måste ni e det på eget bevåg!
Nja nu ska jag pipa ut på byn ett tag men vad jag ska göra e min ensak not yours.. och ni nyfikna finns ett ställe att lämna kommentarer på faktiskt.

UBT!

Helt fucking underbart, det bara händer man blir överaskad och helt tagen på sängen. Gud va bra att man inte allt vet då händer det nya spännande och helt underbara saker.

Helgen som var och gick var helt fantastiskt stollig det var jag och Schitzo Tezzie som drog på med en fylla :P
Skulle in te min babe i stan å röja loss på nöjes men tog mig inte över broa så nästa gång tar jag sats...
När jag ramlade hem på kvällen så var vägen väldigt krokig och mina styltor en aningen höga så mina ben var inte mina bästa vänner på söndag. På jobbet följde då timmar av hisklig baksmälla och en hel helvetes massa garv + 70 flaskor LOKA!
Fan älskar mitt jobb ska aldrig lämna det, roligare arbetskamrater finns dock inte.
Planer med jobbet är en ålandskryssning och då Titti ska du me om jag så ska spänna fast dig i en livbåt hehe.
På den resan är det nog bäst att ta på sig flytvästen för det lär ju gunga på rejält. Skepp å hoj uppdaterar om detta när det blir time. Kan bara säga att det är dyrt att va på fyllan telefonräkning allan varje gång kan inte fatta detta, jag e inte skyldig bara förnekande. Take me to court!
Mess: Snälla sluta dricka å kör åt mig? Oh no baby vad tror du om mig? Tyckte väll att det var nått konstigt.

Idag ska jag bara lalla runt lite väntar på min nya klädorder som skeppas iväg mot mig nu, dröj inte för länge paketet. Sen ska jag te Sats och få en genomgång av alla deras maskiner kan bli en intressant rundvandring barnpassning har de med så detta blir helt perfekt. Både jag och LOVE kan svettas ihop samtidigt :D
Mmm kaffe livets dryck tack för att du rättat till min morgon. Ska hoppa i mina dojor och gå hem igen kanske kommer tebax senare. Kram

GRATTIS!

GRATTIS GRATTIS Gumman nu är han äntligen här lille Ville, ska bli så kul att träffa er när ni har vilat ut, nu är ni me en liten familj. Kramar i massor


No baby yet??

Väntar gumman hoppas att den lille kommer ut nu idag väntade och väntade igår men nej ingen gummz och ingen bebis...

Jobbar förmiddag sen ska jag hem och ta hand om min sjuke man som har magsjuka detta helvete om man får uttrycka sig så tar aldrig slut!
Har varit på företagshälsovården och fått min en omgång idag så nu är min rygg fitt for fight igen känns kanon.
Nu ska jag ta tag i mitt jobb kram på er

Barnledig...

och helt jävla sjövild i kväll!

 
Allt bra med er???
KRAM

RSS 2.0