Gäsp ZZzzzzZzZz

Gäsp, god morgon en trött Tezzie som lyckats ta sig upp och snubblat till datorn med sitt morgon kaffe.  Dålig uppdatering från mig men har inte alls haft tid har jobbat som en galning dagen, kvällen, dagen och kvällen och kalas på detta med folk som kommer i omgångar och dräller in. Min son har även ställt om sin klocka så nu vaknar han ännu tidigare kl 5 på morgonen suck snacka om att kliva upp mitt i natten. Har suttit och väntat hela veckan på att Anticimex teknikern ska ringa och boka tid för att komma hit, och kolla då hela huset ser ut som en sönder riven kartong sprickor i väggarna i varje rum på minst 4-5 ställen. Så snart går jag upp i atomer blir så ledsen och besviken inget som kan vara bra nån gång. Och om inte försäkringarna täcker så kommer vi sälja huset i vår orkar inte bo i ett renoveringsobjekt, men en massa mer i lån då kan jag gärna hellre köpa mig ett helt nytt hus för samma pengar.  Så nu ska man väll sluta sova på nätterna med. Ibland vet man inte vilket håll man ska vända sig åt för ändå sitter röven bak. Nu ska jag ta tag i det tråkigaste på hela månaden, betala ala räkningar. Kram på er

Min fredag

Trött idag så Michael fick ta barnen så jag fick lägga mig, snart hoppas jag innerligt att denna förkyldning ska vara helt väck set en strimma ljus :P Är bara inne på 5:e veckan. Så min kropp är för tillfället helt slut går på lågvarv. Idag föll den första snön, gissa om barnen var helvilda så i morgon är det julafton da mamma säger Alicia hehe nej vi får vänta lite till säger jag, sen kom hon på att lillebror ska fylla år först. Har varit iväg och köpt honom en ny cykel & cykelhjälm, med blixten mcqueen det är det enda som gäller just nu. Och så ska han också få ett skrivbord, temat där är ju naturligtvis... papperskorg, skrivbordsunderlägg och väggklocka, sängkläder i blixten så får väll lägga han med cykeln misstänker jag.
Skönt när man vet vad de önskar sig så att de blir riktigt nöjda. Idag rinde de3 och sa att mina bokstäver till barnen som jag beställt kommit så ska pipa och hämta dem på måndag  när jag är ledig. Skulle så gärna vilja renovera färdigt här hemma men vi vet inte om vi ska låna upp mer på huset då räntorna är så osäkra just nu, mycket huvudbry när man har hus. Sen måste nu kolla in på mitt inredningsalbum på styleroom.

(http://www.styleroom.se/users/Inzomnia

Kollar in sen om jag haft några besök kramizar på er skönt att ni finns där

Utmaningen

Utmanad av Anne.

Tre saker jag skäms för:

Hur jag var när jag gick i skolan

Att jag inte hinner med mina vänner i den mån jag skulle vilja

Min övervikt

Tre saker jag är stolt över:

Mina underbara barn

Min man

Mina underbara vänner

Tre saker jag vill göra år 2009:

Öppna firman

Fixa mig ett nytt jobb

Åka till varmare breddgrader, och vila upp mig

Tre händelser år 2008 som jag aldrig kommer glömma:

Fick fast jobb

Köpte hus

Börja jobba på familjefirman

Tre saker jag inte klarar vardagen utan:

Min underbara familj

Mat, kan lätt bli demonisk lossas diabetiker med humörsvängningar

Datorn så klart hehe

Tre personer jag avundas:


Titti som får så mycket gjort på minsta möjliga tid, och tur det har hon :)
Linda, som har varit med om så mycket men ändå alltid är så pigg och glad
Tias, som alltid piggar upp det även om man är nere kan man inte låta bli att asgarva
Nu skickar jag utmaningen vidare till
Titti, Linda,  Fie & Tess

Vilar upp mig

God morgon mina vänner, varit dålig uppdatering men har mest legat i helgen känner mig fortfarande inte bra så ska passa på att ta igen mig, så skriver mer  till veckan och hoppa att jag snart ska slippa denna eländiga förkyldning och hosta. Läser fortfarande era kommentarer. Ta hand om er mina vänner Kramar i massor

jobbar :(

God morgon!

Jobbar idag också så skriver mer ikväll Kram på er

God morgon

Ännu en tidig morgon, fast dag vaknade jag och var utvilad när klockan var sex???! Aldrig hänt förut hehe....
Idag ska jag försöka att komma ut och kratta och plocka lite i trädgården, väntar så på att det ska bli december så man kan få plocka fram slingorna. Kommer bli jätte fint i min stora ormhassel. Det var faktiskt lite kul, när vi var här på visning så var det hösten, mörkt och så regnade det så vi hade inte en suck att se trädgården så när, vi kom hit efter att ha fått nycklarna på banken så fick jag se det vackraste träd jag skådat. Har en Ormhassel som är ca 2,5 m bred och ungefär lika hög.

 obs denna bilden är lånad, min kamera hade slut på batteri.
På vintern är de vackrast då de inte har några blad, så man ser alla grenar ordentligt

En ängel i rummet intill

Skönt idag känner jag mig rätt pigg, men det kan hinna ändra sig innan kvällen, nyss varit ute och fotat nya trappan så nu ska ni få se hur det blev. Och i kväll ska spottisar monteras i den så det får bli någon kvälls bild när man kommer hem.
 
Vaknade utav att tv´n stod och gick och barnen satt som änglar framför, aldrig hänt förr! Skönt när de börjar klara sig själva lite.

Hemlisen som jag skulle avslöja kanske ni får veta lite tidigare beror på vad som händer på fredag....
Idag ska jag jobba kvällen igen *Suck* känns som om man aldrig är hemma nu för tiden skulle behöva ta hand om mina sista lövhögar men får fösa ut mig och barnen i morgon när jag äntligen har en ledig dag. Skulle behöva städa här inne med men det hinns under veckan, om ni kommer och hälsar på får ni stå ut med lite stök hihi.
Nu ska jag ta hand om tvätten och vänta på att få se hur det går för Anne & henns man med lägenheten, håller tummarna.

Trappen var klar :P

Trappen var klar när jag kom hem, åhh den är helt över förväntningarna och i morgon ska han fixa spottis i den så den kommer bli så skita snygg.. Bara en trapp till sen utanför tvättstugan kvar. Vill ha allt klart samtidigt och med en gång hihi det är det jag säger dygnet ska ha fler timmar :P Vill ha våren nu i stället så vi kan lägga lite snygga marksten, för det måste nog tyverr vänta snart fryser det i backen och inte kul om man inte hinner bli klar i tid. Bilder på trappan kommer i morgon sötnosar nu ska jag ta natten kramizar på er

Me love Hösten <3

Trappen blev inte klar igår men Michael ska försöka få den klar tills jag kommer hem från jobbet idag. Ska även idag promenera till och från jobbet så underbart skönt älskar hösten vill bara vara ute och njuta utav den.

Blev så glad när jag läste din blogg Lenkan, men tyverr ska man ju jobba när det passar dig gumman, vore så kul med lite kaffe och en liten uppdate nu för det var år och dag sen vi sågs. Men vi ska väll kunna få till det nån annan dag. Vill ha Glögg kväll med dig och Petra med om det är möjligt? Och så kan väll Josefin och Jessicka bli med så vi är ett par stycken.

Ska ta mig in i duschen så jag får orning på mitt hår, väldigt lockigt idag.
Skriver mer sen
*Kramas*

Härliga söndag ...

Härliga söndag idag är jag äntligen ledig så här ska njutas i fulla drag. Ska ta och passa  på att greja lite här hemma när vi är hemma båda två. Så ja nu börjar det likna något, tvätten är borta huset är intill nästan hel städat och snart har jag en ny trapp, den kommer bli så fin, bilder kommer sen :D Så här såg den ut i förmiddags...
Väldigt liten och opraktisk, när man skulle öppna dörren så var man tvungen att stå brevid för man fick inte plats, och ful var den med. Så nu vill jag att min älskling ska snickra i 190 så jag får visa er hihi. Hinner nog tyverr inte klart idag.
Vad har in andra haft för er idag? Väldigt tyst har det varit, och Anne hur har det gått på visningen??? Väntar med spänning :D Och Titti jag har inte gått över på andra helgen än blir i december, vet inte riktigt hur jag jobbar i veckan, kväll måndag och Tisdag i alla fall. Klart att vi ska klämma in en fika och ska dra med Tias

Tezzie

God kväll och hoppas att alla har en trevlig allhelgona helg, själv sitter jag på jobbet och kollar på dansbandskampen, och snart är det min tur att få gå hem. Igår på eftermiddagen var jag in till stan och hämtade mina underbara mattallrikar som äntligen hade kommit :D 
 (Länk till tallrikarna)Så nu blir det nog julmaten hemma hos, mig och Michael i år då jag har tagit ledigt på jul med. Så till veckan ska jag försöka hinna att åka in och hämta min svarta julgran som jag beställt så det med är klart. Kommer bli skit fint om vi hinner få upp nya tapeten med, som är svart med ilvermedaljonger. Nej nu ska jag skuttatillbax till Susy och tv´n ha det gött mina vänner kramar i massor till er alla.

RSS 2.0