Ledig hela dagen :D

Guuud va skönt det är min lediga dag,  ska rassla lite med en massa här hemma och ev åka in till färg affären och köpa färg till barnens rum, så då vet ni vad jag ska göra i helgen :D Igår efter jobbet åkte jag och mami runt till alla affärer som sålde tapeter så hittade en snajsig som jag har bestämt mig för att ha som fond i nya badrummet på övervåningen kommer att bli så snajsigt. Köpte även en ny lampa att ha över spegeln så när Michael kommer hem ska jag sätta honom i arbete, så jag kan dra igång och tapetsera. Hittade även lite andra tapetprover som inte känndes så fel här hemma så nu ska man välja färg till de övriga väggarna. Jobbigt att va i renoveringstagen och inte ha den tid man behöver, har ju barnen som mer än gärna vill vara me i röran, är så mycket ledig när inte Michael är ledig, nackdelen med vårdjobb att på helgen bommar man inte igen å får gå hem. Nej nu måste jag göra nått tiden rusar när man e datorlåst hehe. Ha det bra Kram på er


HeJsAn!!!

HeJsAn vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har helt enkelt inte haft tid. Som ni vet var jag på Cafe Artist igår kväll och avnjöt en god födelsedagsmiddag, det var trevligt och jätte mätt blev jag. Idag har jag och Michael fått sova ut på morgonen och sen åkte vi och handlade. Sen har vi gjort en hemlig grej idag som ni kommer att få veta mer om i vår på min blogg, vet att det är jobbigt att vänta med detta kommer inte berättas för någon så försök inte övertala mig, och det är inte nån bebis vi planerar/väntar så nu kan ni fundera på något annat hehe. Iadg jobbar jag kvällen med Mattias, så det är lugnt på jobbet. Har nyss hackat ett kilo grönsker ska käka grönsaks soppa. Vad gör ni i kväll/ under helgen? Ta han om er.

Snart tar jag kvällen

God kväll en liten uppdatering sen ska jag ta kvällen, rygg ontet sitter fortfarande i men inte lika ont nu som i morse, så man får hålla tummarna för att det ska gå bra. Jag, Michael och barnen har varit ute och plockat in lite för vintern, och Michael har satt upp våra jätte fina utelampor så nu har jag spottisar som lyser både upp och ner. Köpte dem redan till huset innan vi hade flyttat så de har legat ett tag men nu ska de fylla sin funktion. längtar till helgen då jag och min kärlek ska åka och titta på kakel mm till nya köket, vill planera allt så jag har en egen detaljplan hehe. Fick en orderbekräftelse på att min ytterdörr kommer att komma inom ett par veckor, den vill jag också ha nu!  Vill att huset ska få sig ett litet uppsving innan jul men vi får se hur långt vi kommer i verkligheten. Nu ska jag ta mig en stor kopp med vanilj te och kolla lite på tv´n. Ta hand om er och varandra så höres vi i morgon kramiz

Onsdag

Ännu en dag på jobbet, trodde nästan jag skulle åka på ryggskott haft värk i två dagar nu tog en ibumetin och hoppade i kläderna och sen till jobbet, så antingen är jag bedövad av tabletten nu eller så håller dfet på att bli bättre. Måste verkligen komma igång med mina promenader igen min rygg skrotar i hop annars med en gång. Det är ju barar frågan när ska man ha tid till sig själv? Hur gör ni andra motionerande föräldrar? Kram kram

Jobbar kvällen....

VAD GÖR NI???

The Secret to You..A Gift From The Secret Scrolls.


Dator och morgon kaffe

Ännu en härlig morgon, njuter av mitt morgonkaffe som alltid i natt har jag drömt om pengar att jag hade typ 40-50 tusen i en bunt som bara låg där i min plånbok, jag var tvungen att titta en två och tre gånger för att förstå att de var mina synd bara att det var en underbar dröm hehe. Idag är det jobba time igen går på em turen. Så ska ta tag i alla måsten som ska fixas innan jag börjar. Kram

Inredningsrassel i masser

God kväll alla bloggare, nu har vi kalasat färdigt LOVE´s släkt har varit här och grattat honom och på fredag blir det middag på restaurang, då firar vi papi samtidigt, lite smartare än att byta pengar. Nu håller jag och LOVE på att smider våra planer på det nya köket lite jobb är det men det är det värt. Tänkte kolla på kakel i helgen och se om vi hittar nått, svart eller grått lutar det åt. Sen har jag och LOVE span på ett hemmabio system som skulle sitta så nice i vårt vardagsrum till samsung tv´n

Eller vad tycker ni????


Helgen

Det blev en ny bil under helgen har LOVE knallat runt här stolt som en tupp så nu hoppas jag att han är nöjd ett tag. Igår så var vi och kollade på kök vi har inte riktigt bestämt oss än ska kolla på lite fler planlösningar för kök. Rita upp ett igår och då ska spisen flyttas så den hamnar i ett hörn kan ju va snyggt. Sen har vi beställt ytterdörren vi har kollat på länge, så nu vill man ha den på en gång,, leverans tid ca 3 veckor så får hålla mig till tåls ett tag till.
Ska ta tag i städningen här hemma kommer folk i em och grattar LOVE. Och sen ska jag till frissan kl 13:15. Kramizar

GRATTIS LOVE

GRATTIS LOVE PÅ 26ÅRS DAGEN! 
 

Dalarna i dag

God morgon sitter här och avnjuter en god kopp kaffe, ska snart hoppa i kläderna för sen ska vi lämna Dewin hos mamma, Alicia är redan där. Sen bär det iväg mot Dalarna vi ska kolla på en nyare bil :D Så i kväll ska det stå yttligare en svart och blank bil på garageuppfarten. I morgon så ska jag kolla in på Kvik för att få uppritat ett nytt kök för nu har vi de pengarna. Blir antagligen dessa luckorna, vitlaserad ek. Vad tror ni det blir väll snajsigt???


Ha en trevlig helg mina underbara läsare KRAM!







RGRM-metoden Kurs med Ronnie Gardiner

God morgon, skönt att ha fått sovit ut i sin egen säng. Dag ett (Tisdag) i GBG vi kom fram med tåget kl 19:00 och gick till hotellet var och en fick sina rum, Senada och Mona skulle dela på ett rum och jag och Mattias fick ett varsitt, mitt och Mattias hade blivit uppgraderat så vi fick ett varsit dubbel rum, då blev man ju glatt överaskad hade en hel dubbelsäng för mig själv :D Dag nr 2 (Onsdag) Åkte iväg på kursen (RGRM-metoden) klicka på länken för er nyfikna. Kl 14 så hade det ringt 45 gånger från kommunen. Våra rum hade bara blivit bokade i 1 dygn så våra grejer hade dom packat ut....Grrrr arg blev jag. När vi kommer tillbaka på hotellet så skulle vi få ett nytt rum som dom hade fixat i ordning, i den gamla delen där det luktade gammal rökig bordell och såg så ut, fick gå i en trång hemsk korridor som var hur gammal som helst. Så det slutade med att Mona och Senada fick dela dubbelsängen och Mattias fick sova på en gammal snuskig soffa och jag i en tältsäng som mer liknade en hängmatta snacka om ont i ryggen!!! Dag nr 3 Torsdag intar plats på kursen har ont i benen av allt klappande från kl 9-17 dagen innan och idag fortsätter klappandet... Svårt att sitta stilla i 2 hela dagar benen vill ut och springa nu hehe. Det bästa var om föreläsningen av stroke som denna metoden mestadels inriktar sig till. Så nu ska jag och Mattias försöka göra något av detta till de boende på jobbet.

Lite fakta om RGRM


Det bästa med RGRM? Du får bättre KOORDINATION, KONCENTRATION och MOTIVATION!!

RGRM (The Ronnie Gardiner Rythm Method )  är skapad av den kände trummisen Ronnie Gardiner. Han har utgått från trumsetet och har på detta sätt skapat en unik sammansättning av "notsystem" både med bild- och ljudkoder och detta stimulerar hjärnan att hitta nya vägar efter en ny eller befintlig hjärnskada. Men RGRM passar alla!

Vem behöver RGRM?
RGRM togs från början fram för att hjälpa barn med koncetrationsvårigheter men provades senare inom strokevården med mycket goda resultat. Men även friska hjärnor behöver stimulans och RGRM fungerar även bra som ren friskvård.

RGRM stimulerar rörelseförmåga, minne, koncentration, koordination, uthållighet, social samvaro, rytmkänsla, läs & talförmåga, balans, självkännedom, fokus, timing, samspel, kreativitet & effektivitet. RGRM leker med rytm, musik och rörelse för att främja en harmoni av naturliga rörelsemönster i människans kropp och sinnen.

Hur går det till?
RGRM Metoden är multisensorisk, vilket innebär att den samspelar med de tre sinnena syn, hörsel och beröring. Den utövas med fördel i grupp där deltagarna praktiserar metoden sittande på en stol eller stående, beroende på den enskildes förmåga. Gruppen leds av en diplomerad instruktör/terapeut inom RGRM metoden med hjälp metodens unika notsystem. Notsystemet är kombinerat av kroppssymboler i rött och blått, med tillhörande ljudkoder och rörelser. Rörelserna utövas genom att händerna klappar på knäna och fötterna stampar i golvet utan behov av andra material än den egna kroppen. Notsystemet kan sättas samman i ett otal kombinationer för att stimulera olika delar av hjärnan.
Text hämtad från denna hemsida (*****)


GBG!

Idag är dagen D, jag ska åka ifrån man, hus och barn shit vilken konstig känsla :S GBG here i come! Men jag har ju telen med mig så jag får stå ut. Har nu knallat ut och hämtat min lilla tåg väska en sån där som äldre damer använder när dom är ute och handlar med små hjul och ett handtag så man slipper bära :D.Ska iväg och handla lite nödvändigt till LOVE och Prinsen som ska klara sig själva. Och självklart ett kontantkort till min tele så jag kan ringa och va hönsmamma ett par gånger om dagen. Nej ni mina vänner ta hand om er tittar in på fredag när jag kommit hem igen. 
                                                                                                  KRAM! 

Måla stugan

Idag är det verkligen höst ute, det är grått och kallt, så när barnen följde med LOVE ut fick jag plocka fram mössor vantar vinterjackorna. Men det är mysigt också. Jag grundmålade barnens stuga igår och sen strök LOVE på ett lager med färg och idag det andra lagret blir jätte fint. Så ska inhandla hus nummer, postlåda, två små stolar och utebelysning. Och sätta upp blomlådan sen är det klart bild kommer sen. Snart jobb igen, vad ska ni göra?

???

Jobbar morgon!
Vad gör ni som får vara hemma?

Avnjuter en

Avnjuter en kopp kaffe och en skål med vindruvor, det var kyligt ute så Prinsessan ville gå in, hann i alla fall plocka i hop flera ton äpplen, blev så  glad när jag lyfte på locket till min brevlåda


Ljuvlig kvälls lektyr :D

Och så ...

Och så ska jag berätta hur det gick på gymnasiken för min dotter, jätte bra det var bland det roligaste hon varit på, och det gick jätte bra även fast inte föräldrar och vuxna fick vara med, kommer bli kyligt att vänta på dem i en timme när det närmar sig jul, men det är det värt. Så när jag kom hem från Ikea så hade jag en solstråle i min hall, det värmer att man gör nått bra som mamma, och inte bara tjatar om allt som de inte får göra.  I morse så tog jag tag i mina barns hårklippning så nu är de så nöjda Prinsen slipper ha hår i ögonen och Prinsessan slipper ha hår ända ner till rumpan som inte gick att trassla ut. De har varit de underbaraste på denna jorden idag hjälpt mig att städa och bädda rent i sina sängar, fick varsinna nya Bamse påslakan och örngott så gick det på ett kick, nått nytt å fint ska de små älsklingarna ha. Nu ska vi prova de nya regnställena jag köpte härromdagen,barnen ska få gå ut och leka själv ska jag ta hand om alla äpplen som trillat ned och sen klippa gräsmattan. Ha  forsatt trevlig Fredag

Så nästan som ett riktigt...


Kontor... Så när nästa lön kommer så ska vi inhandla väggförvaring till mina pärmar och rassel
Kommer att bli snyggt när hela rummet är i ordning sen, när vi målat och gjort klart.
Även en snygg kontorsstol måste jag ha men hittade ingen jag fastnade för på ikea.

On my way to IKEA!

Snart kommer min moster å hämtar Prinsessan så hon får gå på gympan som hon har tjatat om hela dagen, värmde upp lillebror för en stund sen med dans hihi. Medans hon är iväg så ska jag och LOVE åka in och köpa oss ett skrivbord, så sen eftersöker jag en symaskin som inte är från 18000 år före kristus det vill säga mamis husqvarna i stål, vi polar tyverr inte. Har planer till barnens rum som jag bara måste få testa att ta tag i. Vet att ni som känner mig nu undrar om jag fått en smäll i skallen som tänker sy, men man är väll inte bättre än att  man kan ändra sig eller???? Puss på er måste gå nu.

En nanosekunds...SUCK!


Jäsp vad trött jag blev, någon som kan speeda klockan lite granna så LOVE kommer hem, själv ska jag dra nått gammalt över mig å gå å sova för nu e jag trött å tålamodet tryter. Vad gör man med en trotsig 5åring och en trotsig snart 3åring som bara sloss hela tiden??? Har provat allt men de blir bara ovänner hela tiden, går inte att dela på dem heller för de följer ju efter varanda och så yr tussarna för då sloss dom igen. Känner mig som en Lp-skiva med repor i går på samma vers hela tiden bara upprepar å upprepar....SUCK! Ska ta lite kaffe lite vindruvor å försöka att få en lugn stund i soffan om detta är möjligt. Jag och LOVE beställde alla tv4 kanalerna genom Telia digital tv så nu sitter jag och plöjer alla missade äntligen hemma programmen, så nu spånar min hjärna igen vill renovera allt på en nanosekund hehe, mission impossible. Kramiz på er


Shopping in town

Så nu har jag börjat rusta för vintern bara barnens vinterstövlar jag väntar på, de har inte kommit in än. Ska köpa dem i tid så jag får svarta denna gången. Köpte dem jacka+skidbyxor+mössa+vantar.



Sen köpte jag även Prinsessans Gymnastikdress som hon ska ha idag.
Åh kunde ju inte låta bli de urgulliga nike skorna helt underbara.

Idag blir det en lugn dag, tar igen mig inför helgen då det blir jobba igen. Skriver mer sen. Kramiz

Inredningsrassel

Gäsp trött morgon idag, Prinsen vaknade kl 3 i natt å gallskrek, ont i örat! Nu får det väll ändå vara bra tycker jag. Så det slutade ju med att han skulle sova hos mig, så jag har inte sovit sen kl 3 så känner mig inge vidare pigg, men det får gå. Klart mamma e vaken med sin sjuka älskling. Igår kväll när lilla familjen Nystedt skulle ut och handla kvällsmat så kom min moster, hon skulle ringa och anmäla min dotter till gymnastik, så ska åka iväg idag och köpa henne en ny gymnastik dress och skor. Hoppas att hitta nått i färgerna ljusrosa, vitt och grått. Så stolt så, så nu längar hon gärnet. sitter å fikar på att köpa ett nytt skrivbord än, men funderar på att ta en extra lång skiva så jag kan ha plats för datorn, ritplats till barnen och ev en syhörna, måste lära mig sy saker själv så svårt kan det inte va om man bara kan ha en normal symaskin. Igår kom det ett stort paket med en massa nytt rassel i till mig, inredningsfreak det är jag det!

 
Sängkappa i beige/silver, Taklampa vit/svarta blad, grytvantesett i mörggrå, och sängkläder i vitt/grått
 

Jo da ...

Jo da det värsta som befarades var sant min son har svinkoppor... så nu är det bara att gilla läget! Har suttit och letat upp tapeterna till mina barns rum, och de var hel på så ska kolla upp vad de kostar per rulle, ska ge mig in på detta själv tänkte jag. Denna rosa i min prinsessas rum!
 
Och denna vit/grå i Prinsens rum

Det enda jag ännu inte bestämt är vad de övriga väggarna ska få för färg ev ljusgrå i Prinsens rum och ev ljusrosa eller vitt. Ska ta barnen som ödelägger mitt badrum just nu skepp å hoj där inne :D

But why???

Ringe BVC fick en akuttid tror att min son har fått Svinkoppor!!!! But why? En vanlig förkyldning räcker för min del men får allt tillhörande på köpet så nu e det bara att gilla läget och hoppas att man slipper undan det själv :S Skriver mer när jag kommit hem igen Kramiz på er

Min morgon

Ännu en tidig morgon, igår var jag hemma med min sjuka son, skulle ha jobbat förmiddag. Men idag jobbar jag eftermiddag så mami är snäll och kommer och passar kidsen åt mig tills LOVE kommer hem. Nyss druckit lite kaffe med LOVE innan han åkte, skulle på långtur idag, och hoppas att han får sälja den där mattan som han har på gång. Har sålt ett par stycken denna månaden är så duktig så. Jag kan ju inte dra in mer pengar på mitt jobb så han sliter och står i. Lite mer kaffe och måla naglarna skriver mer sen om jag har hinner. Kramas

Är du redo att bli förälder???{#lang_emotions_wink}

Test 1: Görs av kvinnan:
För att förbereda dig för graviditeten- ta på dig en morgonrock & knyt fast en säck bönor på magen. Låt den sitta kvar i 9 mån. Efter 9 mån tar du ut 10 % av bönorna.
Görs av mannen:
För att förbereda dig för faderskapet- gå till apoteket, töm innehållet i din plånbok på disken & uppmana personen i kassan att ta för sig. Fortsätt sedan till stormarknaden & ordna så att din lön kan betalas ut direkt till dem.

Test 2:Ta reda på hur nätterna kommer att bli: Mellan kl 17-22 går du runt i vardagsrummet med en blöt påse som väger 4-6 kg. Kl 22 lägger du påsen ifrån dig & ställer väckarklockan på 01.00. Då är det dags att gå runt med påsen en stund till. Lägg ifrån dig den en gång till & ställ väckarklockan på 03.00. Eftersom du inte kan somna om , kan du lika gärna stiga upp kl 02.00 & ta något att dricka. Gå & lägg dig igen 02.45. Stig upp på nytt när väckarklockan ringer kl 04.00. Ställ klockan på 05.00. Gå upp & laga frukost när den ringer. Tänk på att du ska fortsätta med detta i 5 år och se glad ut.

Test 3:Gröp ur en melon & gör ett litet hål på sidan i den, ungefär i en golfbolls storlek. Häng sedan upp den i ett snöre, som du fäster i taket, låt den svänga fram & tillbaka. Häll upp en tallrik flingor & mjölk. Ta en sked uppblöta frukostflingor & försök stoppa dem i hålet på den svängande melonen samtidigt som du låtsas vara ett flygplan. Fortsätt tills hälften av flingorna är slut. Tippa ner resten i knät. Nu är du redo att mata en 1-åring. Som förberedelse för lite större barn smetar du kaviar i soffan & sylt på gardinerna. Göm en fiskpinne bakom stereon & låt den ligga där ett par månader.

Test 4:Att klä på småbarn är inte så lätt som det kan verka. Börja med att köpaen bläckfisk & en nätkasse. Försök lägga ner bläckfisken i nätkassen utan att någon av armarna sticker ut. Tillåten tid för detta: Hela morgonen

Test 5:Glöm sportbilen & köp en Volvo. Och tro inte att du kan ställa den fläckfri & glänsande på garage uppfarten. Familjebilar ser helt enkelt inte ut så! Köp en chokladglass & lägg den i handskfacket. Låt den ligga. Tryck in smågodis i cd-spelaren. Smula sönder ett storpack chokladkex i baksätet. Dra en kratta längs bilens sidor. Så där. Pefekt!!

Test 6:Träna på att gå ut: Vänta utanför toaletten i en halvtimme. Gå ut genom ytterdörren. Gå in igen. Gå ut. Gå in igen. Gå ut & ta några steg på trädgårdsgången. Gå tillbaka. Gå nedför gången igen. Gå mycket, mycket långsamt på gatan i 5 min. Stanna & inspektera noga varje cigarettfimp, smutsigt papper & död insekt längs vägen. Gå samma väg tillbaka. Skrik då & då att du inte tänker vänta längre, tills grannarna kommer ut & stirrar på dig. Nu är du redo att gå ut med ett litet barn!

Test 7:Åk till stormarknaden med något som äger största möjliga likhet med ett förskolebarn- varför inte en fullvuxen get? Om du tänker skaffa fler än 1 barn tar du med dig flera getter. Gör dina veckoinköp utan att förlora getterna ur sikte. Betala för allt som getterna äter el förstör.

Test 8:Lär dig namnen på alla figurerna i Teletubbies eller Power Rangers. När du upptäcker att du står i duschen & nynnar på signaturmelodin till Björnes magasin har du kvalificerat dig att bli förälder.

Test 9:Ett mycket gott råd är att upprepa allting du säger minst 5 ggr.

Test 10:Innan du slutgiltigt bestämmer dig för att skaffa barn, ska du söka upp ett par som redan är föräldrar & kritisera deras uppfostringsmetoder, brist på tålamod, & att de låter sina barn löpa amok. Ge dem goda råd om hur barnens sovvanor, potträning, bordsskicka & beteende i stort sätt kan förbättras. Passa på att riktigt njuta- för sista gången i ditt liv sitter du inne med alla svaren.


Natten nu

söndag kväll och klockan närmar sig 22, sitter här och spånar runt på olika sidor, snart time för sova igen fattar inte vart helgen tagit vägen. Igår var vi hembjudna till mami & papi på middag fullt hus och fullt ös var det, men mysigt och jätte trevligt hade vi. Åt alldeles för mycket mat som vanligt :D Min son börjar bli förkyld så är till hälften inställd på att tillbringa min måndag hemma med sjukt barn, det märks i morgon ska ta kvällen nu ha det skönt mina vänner

Scorpions - Rhythm of Love


----Härligt----

Ännu en morgon men idag får jag tillbringa den hemma. Hade hoppats på lite bättre väder men man kan ju inte få allt :D Idag ska jag ta med mig Prinsen ut och plocka äpplen så ska vi göra en äppelpaj till mami som ska ha middagsbjudning i kväll, smuldegen gjorde vi igår så det går snabbt. Igår gick jag och la mig 20:30 så idag är jag pigg och utvilad. Så vi får se vad dagen har att bjuda.

Laban - Love In Siberia


***Någrasmå***

***Någrasmå***

*Den man ligger med får bädda
*Den som tar, han har
*Det man inte minns, har inte hänt
*Det man inte vet, har man ingen aning om
*Det vi gör idag slipper vi göra i morgon
*Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin

Jag har en hemlighet

Heej är på jobbet och nyss ätit frukost, konstiga mat tider här men de boende kommer i första hand sen är det vår tur. Idag har jag haft besök av lärare från rikssågverksskolan som ville ha två omvårdnadselever så klart att jag tog en utav dem, ska bli kul faktiskt att få göra allt som de andra nu när man är ordinarie personal och inte vikarie. Så om två veckor kommer hon till mig, skriver mer om det senare. Skönt idag så är kroppen full i sprallighet bara för att man vet att jippi det är min lediga helg :D Inte planerat in så mycket mer än att jag ska slappa och ta dagen som den kommer. Vad har ni andra för planer? Dax att återvända till arbetet Stor helgkram till er alla. Ps. Jag har en hemlighet men den får ni veta en annan dag så fortsätt läsa min blogg!!!!Ds

Oh got dam

Oh got dam kan man bli mycket tröttare än så här??? i helgen är det vila och ryggläge som gäller då får mami rycka in på barnvaktsfronten så ska jag ta LOVE å bädda ner oss så vi får bli pigga sociala föräldrar så man orkar härja loss med de små liven. Annars är det lungt och skönt just nu har skuffat undan en massa måsten då jag har börjat med mina fulla stress symtom igen fy mig, hinna minsta möjliga ofattbara på kortast tid fast att jag vet att det inte är möjligt. Sliter sönder mig totalt på jobbet och hemma, ska försöka varva ner lite :p. Har nedräkning här hemma min underbara Prins fyller snart tre år,  så då ska vi ha kalas själv säger han godingen att han fyller många! Bild från förra året. Nu tar jag natten får se om jag hinner skriva några rader i morgon, men kollar in på jobbet om det finns några gulliga kommentarer lämnade. Sov så gott nattbloggare :D

Lite off

Varit lite off med min blogg då jag har jobbat hela helgen och igår så blev jag och susy själva på vår avdelning, ett lite irritreande vikariestopp var ivägen, men vi fick hjälp med matningarna då vi har typ 8 matningar och alla ska få sin tid till en lugn matstund. Så om ni förstår är jag i en trötthetsdimma och ska softa hela dagen, kanske blir en tur till mami med barnen så jag kan få slummra lite. Min son vill vara vaken på nätterna hoppas innerligt att det vänder snart igen så han sover, för vägrar att han ska sova i vår säng då flyttar jag ur den sängen, kan inte sova med barn i sängen. Under förra veckan åkte sommarblommorna åt skogen och in med höst/vinter blommorna så här snajsigt blev det

Nästa år ska alla fönster målas vita, kommer bli mycket frächare. Fyndade även jätte stora zink krukor av Louise som gjorde min brudbukett, och fick två limgröna cypresser till reapris med, plantagen har halva priset på barrväxter.

Stenarna som ligger runt huset fixade jag dit när vi flyttade in var bara sand och singel snacka om att det såg dötrist ut, och så köpte jag på mig ett antal stenparti växter som har växt till sig under sommaren så nu börjar jag bli nöjd. Alla plattor ska bort och läggas nya mycket snyggare också nästa år är det tänkt.




 
Denna rabatten grävde jag i våras precis efter att vi flyttade in väntar på att LOVE ska få tummen ur och koppla in lamporna
som han provisoriskt satt ned i rabatten, hihi pikar honom dagligen för att snart ligger lampona ned då kryper de iväg innan du blir klar.

RSS 2.0