Min morgon

Ännu en tidig morgon, igår var jag hemma med min sjuka son, skulle ha jobbat förmiddag. Men idag jobbar jag eftermiddag så mami är snäll och kommer och passar kidsen åt mig tills LOVE kommer hem. Nyss druckit lite kaffe med LOVE innan han åkte, skulle på långtur idag, och hoppas att han får sälja den där mattan som han har på gång. Har sålt ett par stycken denna månaden är så duktig så. Jag kan ju inte dra in mer pengar på mitt jobb så han sliter och står i. Lite mer kaffe och måla naglarna skriver mer sen om jag har hinner. Kramas

Är du redo att bli förälder???{#lang_emotions_wink}

Test 1: Görs av kvinnan:
För att förbereda dig för graviditeten- ta på dig en morgonrock & knyt fast en säck bönor på magen. Låt den sitta kvar i 9 mån. Efter 9 mån tar du ut 10 % av bönorna.
Görs av mannen:
För att förbereda dig för faderskapet- gå till apoteket, töm innehållet i din plånbok på disken & uppmana personen i kassan att ta för sig. Fortsätt sedan till stormarknaden & ordna så att din lön kan betalas ut direkt till dem.

Test 2:Ta reda på hur nätterna kommer att bli: Mellan kl 17-22 går du runt i vardagsrummet med en blöt påse som väger 4-6 kg. Kl 22 lägger du påsen ifrån dig & ställer väckarklockan på 01.00. Då är det dags att gå runt med påsen en stund till. Lägg ifrån dig den en gång till & ställ väckarklockan på 03.00. Eftersom du inte kan somna om , kan du lika gärna stiga upp kl 02.00 & ta något att dricka. Gå & lägg dig igen 02.45. Stig upp på nytt när väckarklockan ringer kl 04.00. Ställ klockan på 05.00. Gå upp & laga frukost när den ringer. Tänk på att du ska fortsätta med detta i 5 år och se glad ut.

Test 3:Gröp ur en melon & gör ett litet hål på sidan i den, ungefär i en golfbolls storlek. Häng sedan upp den i ett snöre, som du fäster i taket, låt den svänga fram & tillbaka. Häll upp en tallrik flingor & mjölk. Ta en sked uppblöta frukostflingor & försök stoppa dem i hålet på den svängande melonen samtidigt som du låtsas vara ett flygplan. Fortsätt tills hälften av flingorna är slut. Tippa ner resten i knät. Nu är du redo att mata en 1-åring. Som förberedelse för lite större barn smetar du kaviar i soffan & sylt på gardinerna. Göm en fiskpinne bakom stereon & låt den ligga där ett par månader.

Test 4:Att klä på småbarn är inte så lätt som det kan verka. Börja med att köpaen bläckfisk & en nätkasse. Försök lägga ner bläckfisken i nätkassen utan att någon av armarna sticker ut. Tillåten tid för detta: Hela morgonen

Test 5:Glöm sportbilen & köp en Volvo. Och tro inte att du kan ställa den fläckfri & glänsande på garage uppfarten. Familjebilar ser helt enkelt inte ut så! Köp en chokladglass & lägg den i handskfacket. Låt den ligga. Tryck in smågodis i cd-spelaren. Smula sönder ett storpack chokladkex i baksätet. Dra en kratta längs bilens sidor. Så där. Pefekt!!

Test 6:Träna på att gå ut: Vänta utanför toaletten i en halvtimme. Gå ut genom ytterdörren. Gå in igen. Gå ut. Gå in igen. Gå ut & ta några steg på trädgårdsgången. Gå tillbaka. Gå nedför gången igen. Gå mycket, mycket långsamt på gatan i 5 min. Stanna & inspektera noga varje cigarettfimp, smutsigt papper & död insekt längs vägen. Gå samma väg tillbaka. Skrik då & då att du inte tänker vänta längre, tills grannarna kommer ut & stirrar på dig. Nu är du redo att gå ut med ett litet barn!

Test 7:Åk till stormarknaden med något som äger största möjliga likhet med ett förskolebarn- varför inte en fullvuxen get? Om du tänker skaffa fler än 1 barn tar du med dig flera getter. Gör dina veckoinköp utan att förlora getterna ur sikte. Betala för allt som getterna äter el förstör.

Test 8:Lär dig namnen på alla figurerna i Teletubbies eller Power Rangers. När du upptäcker att du står i duschen & nynnar på signaturmelodin till Björnes magasin har du kvalificerat dig att bli förälder.

Test 9:Ett mycket gott råd är att upprepa allting du säger minst 5 ggr.

Test 10:Innan du slutgiltigt bestämmer dig för att skaffa barn, ska du söka upp ett par som redan är föräldrar & kritisera deras uppfostringsmetoder, brist på tålamod, & att de låter sina barn löpa amok. Ge dem goda råd om hur barnens sovvanor, potträning, bordsskicka & beteende i stort sätt kan förbättras. Passa på att riktigt njuta- för sista gången i ditt liv sitter du inne med alla svaren.


Kommentarer
Postat av: linda

den va bra gumman, tyvärr glömde jag bort att prova den metoden men det verkar gå bra ändå haha. hoppas det gå bra med prinsen

2008-09-09 @ 08:22:11
URL: http://lillan828.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0