Lite off

Varit lite off med min blogg då jag har jobbat hela helgen och igår så blev jag och susy själva på vår avdelning, ett lite irritreande vikariestopp var ivägen, men vi fick hjälp med matningarna då vi har typ 8 matningar och alla ska få sin tid till en lugn matstund. Så om ni förstår är jag i en trötthetsdimma och ska softa hela dagen, kanske blir en tur till mami med barnen så jag kan få slummra lite. Min son vill vara vaken på nätterna hoppas innerligt att det vänder snart igen så han sover, för vägrar att han ska sova i vår säng då flyttar jag ur den sängen, kan inte sova med barn i sängen. Under förra veckan åkte sommarblommorna åt skogen och in med höst/vinter blommorna så här snajsigt blev det

Nästa år ska alla fönster målas vita, kommer bli mycket frächare. Fyndade även jätte stora zink krukor av Louise som gjorde min brudbukett, och fick två limgröna cypresser till reapris med, plantagen har halva priset på barrväxter.

Stenarna som ligger runt huset fixade jag dit när vi flyttade in var bara sand och singel snacka om att det såg dötrist ut, och så köpte jag på mig ett antal stenparti växter som har växt till sig under sommaren så nu börjar jag bli nöjd. Alla plattor ska bort och läggas nya mycket snyggare också nästa år är det tänkt.




 
Denna rabatten grävde jag i våras precis efter att vi flyttade in väntar på att LOVE ska få tummen ur och koppla in lamporna
som han provisoriskt satt ned i rabatten, hihi pikar honom dagligen för att snart ligger lampona ned då kryper de iväg innan du blir klar.

Kommentarer
Postat av: Tess

Åhh, vad fint du har gjort..Du är så pysslig och duktig :)

Ett helsike är det när man inte får sova på natten! Hoppas det vänder för lillkillen snart..



Ha det bra i höstrusket idag

2008-09-02 @ 10:35:35
URL: http://theresewihlner.blogg.se/
Postat av: Fie

De stora krukerna va riktigt fina =)

Hoppas du får en bra dag !

2008-09-02 @ 14:59:41
URL: http://fie80.blogg.se/
Postat av: Fie

Glömde ju att skriva att jo då du kan med tapetsera =) kan jag så kan du de kan jag lova de ä lätt,jag hade aldrig gjort det när jag gjorde elin´s rum å de tapeterna sitter än.

Kan visa dig vet du :P

2008-09-02 @ 21:07:53
URL: http://fie80.blogg.se/
Postat av: anne

Vad fint ni ser ut att bo!Jättesnygga krukor:)

2008-09-03 @ 13:39:39
URL: http://www.metrobloggen.se/annehafker

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0