En strimma av hopp

barnen börjar sakta bli bättre och de har faktiskt orkat att bråka lite igår och idag och det är ett friskhetstecken för mina barn, som det är full fart på annars. Idag ser det ut som att vi slipper barnakuten och det är jag djupt tacksam för, så idag ska jag bara vara hemma och mysa med dem älskar dem så oerhört.

Igår eftermiddag åkte jag ut på en liten shopping runda med mamma och mormor, har suttit här inne i över en vecka så det var välbehövligt att få andas lite. Blev en tripp till Ikea och blommaffärerna.
Det är lisfarligt att gå in bland alla pelargoner så givetvis blev det ett par stycken med hem igår igen
Rosenknopps pelargonen Denise som är en av mina givna favoriter, så stora fina blommor i gigantiska klungor, och deras underbara rosa färg gör ju bara saken ännu bättre :D

Sen har jag fått tag på en av de nya sorterna det är också en rosenknoppspelargon fast att det är en ljusrosa ljuvlig mårbacka, den börjar också få stora fina knoppar som slår ut.

Nya vita romantiska krukor till sovrumsfönstret där två av mina Denise växer så det knakar

Och två mindre som mina blomstöd som jag köpt av  Eva-Karin på Noll54 passade utmärkt till, där i får hjärtan på tråd växa

Hittade två zinkkrukor i oval form som jag bara inte kunde motstå fick dem till det fantastiska priset 50:- för dem båda två så ska ha en hortensia i den stora lite längre fram och en pelargon i den mindre krukan

Sen köpte jag omålade träramar som jag målade innan jag la mig igår ska slipa lite så de blir lite
slitna sen ska korten in i dem, Shabby chic *


Köpte även ett par vita hanklängder som min mamma ska göra en lantlig makeover på 
med det rosa, beige randiga tyget. Tog lite tid att övertala henne hon är kanonduktig på gardiner sydde mycket till visningshus förut och så men har tappat det intresset, men lockade fram lite av det igår i alla fall.
Det randiga tyget skall sys på nedtill på gardinerna


Och till sist två somriga dukar en i rosa och en i grått de är så söta

Ha en bra dag och ut i solen med er ni som hinner och kan gå ut <3

Kramar Tezzie


 


Ett extra inlägg

Idag vann jag en till auktion med två Tilda kaniner så jätte söta



Så nu ska jag fråga min kära make att snällt sätta upp mina jätte fina breda tavellist i köket så ska de få en plats där brevid mina smarriga receptböcker.

Nu när barnen har varit sjuka så har jag inte haft tid för mitt skapande här hemma så det kliar i mina fingrar så nu är jag på jakt efter papper med noter på.. har satt mina vänner på span efter det nu :D Ska visa resultatet när det är klart.
Idag har jag nästan sålt alla mina änglavingar bara två el tre kvar nu ett par har jag spart själv så söta


Lite synd är det då de är väldigt fina i lådan :P

Men det kommer nya fina saker
I morgon kommer min nya pelargon på posten en ljuvlig laxrosa  "High Tor" Zonalpelargon

Nu snart så är sommaren här och då ska det finnas pelargoner på var enda milimeter, och överst på min önskelista i present är ett växthus om någon så snällt undrar *L*

Nej mina underbara läsare, vänner och familj nu tar jag kvällen sov gott och ta hand om er <3

<3

Blev glatt överaskad då jag kollade in hos Levinda idag igen då hon har haft en tävling där man kan få sitt eget personliga halssmycke med tex. sina barns namn. Det värmde extra då jag såg att hon hade med mitt halsband jag beställde som jag även hade på mig idag på sjukhuset när jag var där med barnen. De är jätte dåliga och har runt 41 i feber så vi har varit fram och tillbaka till sjukhuset under helgen och idag, och troligen i morgon om inte antibiotikan börjar hjälpa.

När något sånt här oväntat händer så förstår man verkligen vad livet är värt och jag hoppas att alla mina läsare kommer att ha en underbar vecka och får mycket sol på er.


Och en bild på mina underbara barn
Alicia & Dewin <3

¤¤¤¤¤¤

Gud så härligt solen skiner och man har ju inte många sekunder över att sitta vid datorn därför har det blivit få med inlägg, passar på att skriva ett par rader är hemma med mina sjuka barn som ligger i feber. Var på lite shopping igår först en vända till forshaga till Kanel & Änglar hittade ett jätte fint stenhjärta

Och dessa små undebara vitmålade zink tagsen som ska få pryda mina små växter lite här och där i mitt hem



Den ena glaskrukan fick lite glas sten, en hjärta på tråd och en zink tag.

Sen åkte vi till Kil igen och änglarum, köpte den fina zinkhuset som jag har varit sugen på ett tag nu, blev den högre modellen men blir nog de två mindre nästa gång jag kommer iväg dit

Köpte en söt liten berlock som jag satte på zinkhuset

Sen tog vi en tur in till Eva-karin på noll54 där blev det yttligare lite Zink i form av två krukor med blomstöd från Madame Stoltz  och hjärtan på tråd

Köpte mig en ny pelargon Appleblossom  den är underbar

Ska hamna på köksbordet med min fina äggskalspelargon kommer tyverr inte ihåg namnet
 
Nu ska jag gå ut med en stor kopp kaffe och sätta mig i solen
Hoppas att ni får en trevlig vecka går på min långhelg i morgon
Kramar i massor
Just det måste visa er vad som kommer till mig till veckan länktar efter henne
 

Trevliga vindar från Kil

Idag har jag Mamma, mormor och Alicia varit i kil, i affären Änglarum, den har växt blivit ännu vackrare, har verkligen fastnat för denna butiken, och tycker att Mia är värdens sötaste tjej hon har verkigen hamnat rätt och får leva ut den underbaraste dröm att ha en inredningsbutik. Å en dag ska jag med förverkliga denna drömmen. Bjuder er på lite kort på mitt inköp därifrån.
De stora Zinkäggen

Och De mindre zinkäggen som jag satt på en större variant av en filur

på plats i kruka i vardagsrumsfönstret

Söta små blomstöd som jag ska låta mina hjärtan på tråd klättra upp i som ska stå i sovrummet på våra nattduksbord, i de stora kronorna bland ljusen.

Små filurer till mina blomdekorationer, har ett par förut med dessa kan man inte få för många utav :D

Fick en liten present av Mia innan jag gick, underbart doftvax, Michael gillade också den underbara doften.

Kommer snart att göra ett nytt besök dit, och passar på att vara med och tävla med Mia och änglarum, tycker jag att ni mina läsare också borde göra. Man kan vinna en liten uppsättning av bokstavs-schabloner klicka på bilden för att länka er till tävlingen.

LYCKA TILL!!!!

Blev även lite rassel från stan
Två underbara vårdukar från Hemtex, har verkligen fastnat för det romantiska


Två söta shabby chic trälådor som ska få schablonmönster och vårfina blommor

Och två Tilda band som var vårigt söta

Nu tackar jag för mig ska ut på kärleksmiddag med min underbara man, ta hand om er kramar Tezzie

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

God Morgon!

Ser ut som att det ska bli ännu en underbar solig April dag. Igår passade jag på att plantera ned lite nya blommor i mina nyinköpta zinkkrukor till trappan. Blev riktigt fint. Vår granne kom över med värdens sötaste påskkärringar som hon gör själv kunde inte motstå dem så köpte två mamma ska ha en och mormor den andra. Hon frågade hur jag hinner med allt hon tyckte att det blivit så fint här sen vi flyttade in, kul när nån ser att man anstränger sig :D
 
Tredje dagen jag är hemma med barnen som har en envis förkyldning, men hoppas att de är friska till veckan så de kan gå till dagis igen, de gör en massa påskpyssel där nu och det älskar barnen.

I helgen ska vi ta och klippa äppelträdet, det har brett ut sig så det når väggen vid vårt sovrum nu (på bilden nedan). Väntar på att det ska bli lite varmare så ska jag åka in till någon av blomsteraffärerna och köpa ett par stycken klematisar som ska få klättra upp på trädet. Michael grävde bort gräset runt stammen så la vi lite sten där blev fint så det är som en liten rabatt runt stammen. Och alla jordgubbsplantorna väntar jag på sen ska jag och barnen så lite morötter, sallad och gräslök tänkte jag.


Har kikat lite på markiser till huset lutar åt vinröda, svarta eller grå men svårt att bestämma då husfärgen vi har nu passar alla de färgerna. Gärna ett smakråd från de som sett mitt hus. En bild på kommer här också. (Obs fönstren ska målas vita under sommaren)

Barnens lilla söta stuga målade vi i höstas och ska få sin lilla blomlåda på plats i eftermiddag förhoppningsvis om Michael hinner med det.

Ska göra i ordning med en rabatt runt stugan också, barnen älskar "mitt hus" som de säger.
Barnens nya krokar i hallen kom upp igår så nu når de att hänga upp sina kläder själva
Hängarna är av märket Pluto, så söta :D

Nej ni mina vänner nu ska jag ta tag i barnens lunch, älskar er alla kram / Tezzie

RSS 2.0