>T<

Så nu var mitt hem borta...har varit på banken å skrivit på de sista papprena hoppas att de ska trivas.

Ska snart iväg å ta en lunch med H så vi får prata lite skit, har haft så dåligt med tid för vännerna nu men det tar sin tid med nya huset och barn. Men allt e underbart just nu bara njuter till fullo. Länktar tills hösten kommer då jag och LOVE ska riva ut köket å få in nya köket =P *Igår rev jag å mami loss med sågar, ja sågar vi två en syn för värden men rev ner tre stora träd som igentligen ska vara buskar på en halvmeter men som hade blivit 2,5m och kastat grenar åt alla värdens håll, utvecklat rötter och spritt sig... Fy fan för buskjälvlarna men gone och väck ska skiten, så i helgen ska jag gå loss med yxa, tar inträde på tomten då för de som vill se???? Sen efter 5 timmars sågande så är min tomt en stor jävla rishög, lite väl risigt haha, tog därefter tag i min rabatt som jag börjat gräft blev snajsigt så så nu ska planteras i helgen.

Nej puss å kram! Smiter nu *L*

Välj nummer och lämna din kommentar hos mig!

Välj nummer och lämna din kommentar hos mig!

1. Om du vill va tillsammans med mig...
2. Om du vill ha mig som vän...
3. om du vill mysa med mig...
4. Om du vill kyssa mig....
5. Om du tycker jag är snygg...
6. Om du vill ha mig i säng...
7. Om du vill hångla med mig..
8. Om du vill gå på dejt med mig...
9. Om du vill sova hos mig....
10. Om du vill krama mig..
11. Om du älskar mig..
12. om jag e sexig..
13. Om du vill att jag ska sova över hos dig...
14. Om jag är snygg...
15. om du e stört kär i mig..
16. om du vill ha c6 med mig
17. om du vill ha mig i sängen...
18. om du tycker om mig....
19. om du vill ha min msn..
20. om du tycker jag e gullig.....
21. om du tycker jag är söt...
22. om du vill hålla min hand....
23. om du vill gosa med mig.....
24. om du vill ta på mig..
25. om du vill ha mig som flickvän...
26. om du vill duscha med mig..
27. om du vill slita av mig kläderna å börja grovhångla..
28. om du vill bada med mig.. naken..
29. eget förslag... ;P
30. allt ;)

Can i have it like this?

I helgen har det varit mycket, har jobbat, plockat i huset, anlagt rabatter, druckit en öl, tagit hand om min son som nästan slog ut sina tänder dramatiskt och otäckt. Har varit iväg te tandläkaren med honom idag men allt såg ok ut lite blå under läppen och uppskrapad, men huvudsaken var att tänderna satt fast och inte var trasiga. En mammas hjärta är så skört gör ont i mig, fan skulle ha blivit född bläckfisk så man kunde va med överallt.

Idag så ska jag till min frissa kl 14 guuuud så underbart, hoppas att hon vågar blondera denna gången och inte slinga vill bli platina blond nu!image265Can i have it like this?Nu H är det inte många dagar kvar förräns du ska klämma ut babyn sen ska vi speed banta inför bikinisäsongen, och allt. Ska försöka övertala mig själv att gå in och tattuera mig fan va ont det jag e så scarry rädd för, helt hopplös är jag vågar föda barn men inte tattuera mig hö :P

Underbart det är bara 2½ månad kvar så går jag på semester länktar sååå ska ligga i min bikini i solen hela sommaren, ska sparka igång min man att bygga mitt soldäck. Stripp and get burned.....

Mitt i det hela

Nu har jag flyttat och det är helt underbart, länktar inte tebax te ferlin det minsta, det enda kan ju vara att jag hade vita fönster men jag har två armar och en färgburk så tjilevipp så ska det snart vara vitt här också. Ska fortsätta att flyttstäda på ferlin nu fy säger jag bara hatar flyttstädning, men värt att slippa betala för flyttstäd... Låg å kröp i badrummet på övervåningen i fyra timmar igår så gissa om min rygg är lite ur led. Men går på och jobbar helgen nu i morgon så det måste bli klart ska ju lämna ifrån mig nyckeln på tisdag.

Har börjat med rabatter och lite sånt vid huset, så det kryper i mej att få fortsätta, så det har jag gjort på kvällskvisten när barnen knoppat och man inte kan va på ferlin och städat. Men är ju ledig Måndag & Tisdag till veckan så då vet ni  vart jag är, huvudstupa med arslet i vädret och en spade i näven....typ grävling eller nått.

Idag så vill jag skicka en bal taggtråd till jävla förbannade com hem som har pajat min hemtele så jag var tvungen att byta nummer, tack för det har ju bara haft mitt gamla i 10år i år!

Saknar er mina juveler har inte haft den tid med er som jag velat nu i flytten men så är det för alla, men blir kul snart e vi på plats och allt e som vanligt igen.

Iförrgår hade jag två killar från hemmabutiken som installerade min nya tvättmaskin och torktumlare, så nu är jag nöjd, tvättar som vanligt igen :P

Nej nu ska jag lägga benen på ryggen och komma nån vart kram på er vi höres å synens när jag landat / Tezzie

"Sunshine"

Fyra dagar kvar till flytt, nu känns det som om dagarna flyter på...Var nog bra att jobba så tiden går.

Idag har jag hunnit med en massa känns det som packat en del och plockat i hop yttligare lite saker, så det är inte mycket mer man kan göra innan flytten, i morgon ska jag och LOVE ta ett ryck ute och röja ihop barnens alla leksaker för det finns det en del både ute, i lekstugan och i förrådet.  Så ni som känner er träffade förlåt men har inte mycket tid till övers så jag kanske kommer att vara lite anonym här framöver. Men ta det hela med en nypa salt att när jag väl är inne å klar så har jag en massa tid sen.

Jobbar kvällen med Susy idag och det är skönt, härjas lite då och då eller så bara är vi och jobbar utan att behöva säga ett endaste ord! Altt är lätt å går fort gillar när saker å ting flyter på.

Fortsatt trevlig vecka för nu hör ni inget av mig förräns nästa fredag förhoppningsvis Kram kram

Ja men hur fan ska ni

män ha det??? Idag på jobbet så blev det en häftig diskution om omskärelse själv bara skakar jag på huvudet, alltså knoppen haha Diskusionen löd som så att det var äckligt, varför? För att ollonet fastnar i kallingarna... Medans på en av de andra avdelningarna propagerades för omskärelse, så det är tydligen inte bara storleken som e på tapeten längre det går frammåt i andra utvecklande faser, haha män har sitt och kvinnor har problem med pattarna, så vad göra jag bara gillar läget vad gör ni? Hakar på trenden och omskär er i morgon eller gillar läget??? Ska bli intressant att se era kommentarer till detta, vet att det är lite tabubelagt, men å andra sidan gillar alla åsikter, Lever i ett fritt land.

:P

Sex dagar kvar nu bara...

Så nu går jag och trampar och trampar skönt att man ska till jobbet sen och glömma väntan ett slag. Jag och mina barn har varit iväg nu på morgonen och köpt dem skor så nu får deras fötter växa igen hehe, alltid samma visa köpa nya skor efter vintern för då är fjolårets typ 2 size för små.

Igår så var jag och LOVE in till Monica och köpte oss ny tvättmaskin och torktumlare, guuud så skönt älskar ny elektronik, och plusset är ju att mormor får den som finns i  huset för den är typ ny så hon kan tvätta igen, kollade även ut övriga nya vitvaror till huset så kan jag få flytta nu eller med en gång??? Hade varit bra att få flytta under helgen men vi får väll säkert nyckeln på måndag med våran tur. Köpte lite mattor och rassel igår, för det har jag juh redan inte för mycket av :P
Jag och barnen packade gärnet igår så deras rum känns verry empty, slappa att städa i uppsjön av leksaker igår och det var ett stort +.

Nope nu ska jag å barnen pilla i oss lite käk puss å kram^¨^¨^

Ja då ska man ta en snöskur till da, är inte så stormförtjust men ska jobba helgen så ni andra kan få ha lite snö hehe. Har sovit som en gudinna i natt vaknade åtta och var helt utvilad och pigg, och det bästa var att resten av familjen sov än så man kunde smyga sig ner och dricka kaffe, planera in lite till nya huset som ska inhandlas under veckan, bara 9 dagar kvar idag!!!

Igår hade jag och L kafferep hemma hos mig, så skönt att vi har styrt upp detta och träffas lite mer, har saknar dig gumman du har alltid varit som min tvilling.. vi var oskiljaktiga under tonåren, hör av mig gumms när jag och familjen kommit in i huset.

Igår fixade jag flyttning av min hemtelefon, frågade vad som e fel men det kunde dom inte se och om det inte gick att ringa sen när vi kopplat in telen i huset så skulle vi ringa Felia (Telia) igen hehe

Idag så har min darling packat en massa och skulle fortsätta sen under dagen skåpen e väll tomma när jag kommer hem från jobbet, så står jag där utan nått han e så rolig resonerar som såhär att det inte han använder behövs inte innan vi kommer in i huset, jo men visst detta löser vi äta på papptalrikar typ haha. Go han bara vill väl.

Mina älsklingar har fått ett omtag av sin slänga förkyldning så tråkigt, men vad göra?
Min familj ska på 70års kalas och jag ska å jobba nu så ni får ha en trevlig helg kram.

Fancy - Slice me nice


***

Man är inte full förräns man ligger ner och håller i sig!

Ungefär så kan det va idag så har jag röjt runt i mitt palats så nu e det skinandefint och besöket i morgon kan komma :) Har nyss lagt in en adressändring  så nu e det bara att vänta tills den lilla bekräftelsen kommer hem i min brevlåda... Och sen har jag fixa en hemförsäkring till huset och det blev ett kanonpris, tack och lov för facket nått bra som det medför inte bara dyra utgifter.

Det e bara 11 dagar kvar tills flytt idag...nedräkning på timmar snart :)

***

Idag är det bara 2 veckor kvar tills vi får flytta in, ska bli så skönt och kul :) Jag och darling har varit och shoppat lite till huset under helgen.  Sen var vi barnlediga under helgen då snalla mamma passade barnen så vi drog på bilträff i Örebro halv 12 i lördags kom hel halv fyra på morgonen gissa om de ögonen stod i zenit haha tröttheten ligger kvar än. Måste säga att denna helgen varit helt ok! Och i fredags så fick jag snosa bebbe gud så underbar lille V e L, kul att ses på fredag igen. Och A kul att träffa dig med inte heller allt för ofta fast å andra sidan blir det mer uppskattat då :P
Jobbar kvällen idag men det har gått jätte fort kanske för att man har så mycket att göra nu så man glömmer bort tiden. Innan jobbet idag så åkte jag ner till E-V och satte mig, skönt att bara få rensa sina tankar , och vara ifred. Satt där i en hel timme. En massa minnen där ifrån bara flög omkring i min skalle fast bara bra minnen mycket från min högstadietid.
många betydelsefulla människor som jag fortfarande tycker så mycket om, och som jag kan sakna. Känner mig lite som en filosof hehe men försöker att hitta lungnet igen känns som tiden går frammåt och allt börjar bli bättre, inte lika hektisk vardag som förut kan jag känna. Och det märks att jag lugnat ner mig med stressen min psoreasis är inte så aggresiv numera.

Nej ni kära nu ska jag ta kvällen och smyga hem ha en bra vecka för det ska jag ha KRAM

***

How does it feel in my arms?
Do you want it? Do you need it? Can you feel it? Tell me.
How does it feel in my arms?
I've only ever dreamt of this.
Got a feeling this is something strong. All I wanna do is move on.
No more wondering where I belong. So never go away.
Cause you and I are guilty pleasure, no one else has ever known.

Feels like it is now or never. Don't want to be alone.Gud va dunderhärligt en hel ledig dag, har jobbat fem hårda dagar på raken så e en aningen mör just nu.
Tack för fikat i går Titti, och kul att du hakade på Tias.
Ser fram emot fredag då jag ska å fika hos L och lilla A ska med en stoor kram ska de få =)

Får se vad som händer under helgen kul att se att raggarbilarna börjar rulla ut nu, känns att man går mot sommartider....
Gud som haver raggarn kär
snälla ge mig en cheva belair
vart jag mig i världen vänder
lovar jag att göra svarta ränder
volvo kommer volvo går
men jänkarna består...


Livet ä som en burk bruna bönor, ju mer man stoppar i sig ju mer skit blir dä!!!!!!
eller????

Trevligt med kaffe å en pratais idag H, inte så ofta nu men å andra sidan har man ju lite mer att prata om när det är lite längre mellan kopparna.

Nej nu ska jag å barnen dra ut å kolla om de börjat flytta ur vårt hus än Kram

RSS 2.0