Grrrrr

Nu var vi där igen, Tezzie har ingen dator! Min skärm har pajat ihop så nu är jag måttligt road inte. Minst tre veckor tar det innan jag får min skärm tebax.. Så jag får väll hoppa in här när det passar. Ha det så gott kram

Little Miss...

Har nu uppdaterat min blogg hela dagen men en sak får jag verkligen inte att funka, känns lite skit men får ta nya tag i morgon, snart ta kvällen ska bli skönt.

Sitter å lägger en ny klädorder på nätet,image280 har fått upp hugget på nya kläder igen men vill slimma min body, image281jobbigt då jag verkar ha fastnat på slow å inte mycket händer just nu. Har losat 25kg och 10 till att tappa men vart e ork? lust? bara längtan tydligen...LOVE hade hittat min mp3 så nu har jag inget val än att stoppa den i öronen å bara börja röra mig., det var vad jag lovade mig själv när den kommit fram.

1:ans spårvagn, Göteborg
2 tjejer ~25 år sitter och pratar.
Tjej 1: Vad bra det är med den här t9-funktionen på telefonen, man skulle vara helt lost utan den.
Tjej 2: Ja så länge det blir rätt. Fattar inte varför de lägger in vissa ord. Typ när man ska skriva kul, vad kommer upp då, jo kuk. Och när jag ska skriva kalle, då blir det..ja du fattar. Heldumt.
Tjej 1: Haha, jo min kompis skulle skicka ett God Jul-sms till sina svärföräldrar i julas. Gissa vad det blev.. God Kuk. De fattade väl att det blev fel, men gud så pinsamt.

Väntar på sommaren gör inte ni det?
image282

Nej nu ska jag ta natten ska upp å jobba te morgonen kram å natti på er!

Vädret

image275
Satt å kollade på vädret under veckan men sommarvärmen tycks ha dragit till andra breddgrader eller?
Hade hoppats på lite sol när man väl ska få va hemma, och även lite skönare temp, men man fåll väll hålla sig till tåls ett  litet tag till. Vad har ni för väder under veckan?

Bara min min min!

Många nyfikna på bilen så här kommer lite bilder på hur den typ ser ut
 image273
 image274
Im in LOVE!

På kollo i Trosa?

Söndag morgon, helt underbart nyss vaknat å känner mi utvilad!
Igår var vi iväg å tittade på tv bilar åt mig, så nu har jag bestämt mig blir värstingen, får väll se om den kan komma hem te veckan, bild kommer då. Gud va kul vi hade igår härjade som 4 blå i denna bilen, J&J var med oss. Så var vi å fikade hos J:s farmor å farfar, söt lägenhet, fasst otäcka trånga trappor. Gud vad de bygger i Sthlm,inte klokt tur att man har GPS:en med sig.

När vi kom till Trosa så frågade:
 -Jag: J om han hade varit där på kollo
_J: Nej men jämt utanför

Haha så fyndigt å fräckt! På Trosa skylten stod det även:

Välkommen till trosa!
Värdens ände.... Då bröt vi igen haha ja synd att jag inte hade kameran med.

Sen drog vi ut på shopping, hittade en massa fina grejsaker med många fina prislappar linne 3000:- kyss mig glöm det... Och så hittade jag värdens underbaraste hatt, inte kärringhatt nu utan mordern typ sydd liknande keps. Men 2000:- nej det fick vara. Sen gick vi vidare på Nk och väskavdelningen gissa om det finns kärlek där! Hittade en väska jag blev sugen på men det fick vara har ju nyss köpt mig en ny. Syrran köpte sig en Diesel badräkt provade jag med men naturen tyckte inte att min kropp skulle bära den inte hahah, skaffa aldrig bröst låt dem bli obefintliga bäst så!

Idag så ska jag å LOVE greja här hemma lite men först hämta barnen som jag saknar. I morgon e det jobb.. Men sen är jag tre ledig gud så underbart. Så idag är lilla fröken upptagen.

Fortsatt trevlig helg Kramiz
 image272

????

You are in pain
Take your life, take your life with cocain.. Eller? Tänkte väll det finns roligare saker...


I morgon är dagen D då ska jag få fräsa runt i min drömbil, blir så lycklig! Ska snart ta min kudde å gömma mitt huvud i ska bli mega härligt, att bara få snarka loss. Har min juppe med mig i morgon för de som e nyfikna Love fick nyss samtal från hemakuten J har stukat foten då han var nyfiken i ett dike där det hände en olycka förra veckan... Där fick han för det.
Tror inte mina öron min gubbe har fastnat framför sporten på tv, vad e detta egentligen? Ja mycket man inte kommer förstå sig på när det gäller män.
Vill bara dela med mig lite av den härligaste låten just nu får mig på så himla bra humör.


Kramizar på er å nattiz

image271

¤¤¤

Fredag eftermiddag... Barnen har kastat ut hela sina rum på övervåningen typ tromb som gått fram eller nått hihi... Snart ska vi dra iväg å handla så vi kan tjakka lite kvällsmat, börjar bara bli så hungrig skräll.
Har fått planer på att åka å titta på en ny bil i Sthlm i morgon får väll se vad mami säger om att vara barnvakt? Tar ju ett par timmar att åka. Men vore skönt att lämna lilla öa ett par timmar å se nått annat. Idag har lilla M varit här det var trevlig synd bara att det inte blev en liten stund till lånar henne så gärna. Men det blir fler gånger.

Har värdens tröttaste period just nu kan liksom inte ens va pigg om jag sovit i 14 timmar, min kropp har inte samspel med mig just nu, har stressat runt i ett par månader och nu blommar psoreasisen och då måste jag bli stressad för det, ja det ena utlöser det andra. Men vem har sagt att det ska va lätt??? Alla drar i mig och jag får inte mycket gjort och när jag inte orkar eller hinner med så får jag dåligt samvete, skulle ju kunna säga att jag är inne i en trött peroid och inte orkar men i ställer lägger vi in räcerolga växeln och bränner på i hundra nittio tills vi stupar. Måste sluta med detta kommer krascha en dag.

Mina vänner verkar ha en alkolisthelg men det ska det inte bli tal på här, ska va nykterist i 4 år eller så, tråkig? Ja kanske du tycker men den huvudvärken efter ett helrör vodka kan inte beskrivas i ord. En picknik korg med lite fika och en stor filt är det som skulle kunna bli min helg.

Ringde Fixa nyss om mina blomlådor men det var tydligen bortglömt, inget kan bara funka eller???

Nej nu ska jag ta å handla kram på er

Now its done

Så nu har man varit med på vårruset igen skitkul var det och motion fick jag =) Tack tack för en förgylld kväll tjejer...
image268
Nu ska vi ta natten här i huset skönt ska det bli, kommer tebax i morgon kram kram

Nu sååå

Så ja nu har det börjat arta sig har kopplat in min dator å det funkar förutom att det inte är i första uttaget så när det ringer kopplar den ned skit å inget får funka bara så där!
Skönt nu ska jag vara ledig i tre dagar, känner att sem är behövligt.
Sen väntar jag på bebis H så kläm på hehe,e nyfiken på vad det blir.
Nu i helgen så ska jag ta ett break från allt blir för mycket åt mig orkar inte ens va trevlig känner jag, för mycket åt en som vanligt, känner mig typ ensamstående med två barn, den bäste reder sig själv eller vad heter det?
Städa, handla, tvätta, laga mat, ta hand om barn, ta dem te dagis, hämta på dagis, packa deras väskor, fixa allt som ska göras hemma ja å jobba försöka få nån timmas sömn så man orkar va som folk på jobbet. Tur att man har sina underbara vänner och de ljuvlig barnen hur jobbiga de än må vara så finns de alltid där å får en på bra humör. Och Mami som ställer upp å hjälper mig med barnen, känns skönt att ha nån som man inte måste ringa böna och be om att ta dem en stund. I helgen kommer Mami å hjälper mig att plocka lite här hemma ser jag fram emot.
Har nästan köpt klart allt till min sessa som fyller fem den 26:e så nån leksak blir det väll sen e det ordnat.
Skulle ha viljat ha klart allt här hemma när hon ska ha kalas men vi får ta det som det är.
I kväll ska jag iväg på vårruset blir en upplevelse, hoppas regnet håller sig undan....
Nej nu ska jag ta å göra mig klar kram kram

Helg*Helg*Helg*Helg*Helg......

Fredag eftermiddag, och kvällen har en massa att bjuda... Ska ta mitt och mami åka till affären, kolla blommor å köpa spritimage266 en utmärkt blandning, trädgårdsarbete och en fylla, ja just inte att glömma yxan he.
Idag har LOVE kört te tippen fem vändor så han var trött på släpkärror å skräp, men nöjd nu när allt var gjort.
Har jobbat dagen idag å, känns skönt när man har förstående arbetskamrater som tar det när det tar emot och kan skämta bort skitsaker. Ska försöka att ladda på juppen idag med så man kan svara på alla stolliga Tessms hehe. Saknar dig Susy har inte jobbat tesammans på en vecka eller nåt blir det ju nu, men te veckan kanske vi hinner ses lite i alla fall. Ska slå dig en pling under helgen.
Länktar efter mitt databord så jag får igång datorn hemma, bara 3 veckor kvar tills det dimper ned i längsta fall.
Satt på jobbet å pratade roliga fyllegrejer, kommer ihåg när jag tävlade med Bubble hemma hos Mr.B, vi kappdrack gallianoimage267jag fick i mig flest tror det var 14 och Bubble 9st, ha jag vann, när vi sen skulle gå ut å ta en åktur så snubblade jag på trappan, inte av fyllan fast det tyckte Bubble, men jag vann även om jag blev fullast det gick ju ut på att få i sig flest på kortast tid.
Sen hade vi Halloween fest hemma hos mr.B skitakul var det däckade en sväng i hans badkar, hmm varför sova i ett badkar???? Ja detta med tonåren är ett mysterium vild å obotligt dum hehe. Finns så mycket mer men det berättar jag en annan gång.- Nu måste jag åka kram på er och ta hand om er för det ska jag!


RSS 2.0