Ännu solig och härlig morgon

nu känns det att våren är på intågande och jag har mycket mer orka med allt, man blir mycket piggare när solen väl tittar fram, snart har jag druckit klart mitt kaffe då ska jag och mamma ta en långpromenad. Ska planera in en liten åktur till
k-skoga och örebro med mamma för en kik i alla inredningsaffärer, finns lite där som de inte har här i karlstad. Nej nu snörar jag på mig skorna skriver mer senare idag kram<3

lyckliga bebis besked

GRATTIS gRaTtIs Grattis! Jessicka & Micke till er lilla dotter, blir så glad :D Gud va kul det är när kompisar får bebisar blir så lycklig. Hoppas att allt gick bra och vi kommer och kollar på den lilla när ni kommit till ro. Kramar i massor och grattis igen nu är ni en riktig familj <3
 

Blev lite sent igår

men jag var iväg på en sak som jag inte tänker berätta om här, men som snart kommer att märkas i mina näras krets.
Var även in till Noll54 och handlade lite smått och gott, man blir ju så sugen på att hänga upp allt och göra i ordning men det går ju inte då vi väntar fortfarande på anticimex. Bild på den underbara skylten jag handlade hos Eva-Karin på Noll54 igår, den är inte så liten som den kan verka på fotot är 45x30cm, och helt underbar, passar ihop med mina speglar och övrig inredning.

Roligt att min gumma Titti hade en underbar födelsedag igår, det är du värd. Och tack Lenkan och Jessicka för besöket härromdagen har saknat dej gumman, och mer ska vi ses Dewin saknar bulan sa han hela dagen igår :D Michael ville spendera lite tid med grabbarna med så kanske kan pyssla hop något framöver.
Ta hand om er alla mina vänner för nu smiter jag om jag hinner kommer en uppdatering senare idag <3 LoVe/ t

Grattis gumman

För det är ingen vanlig dag för det är min goa gummas födelsedag hurra hurra grattis Titti på din födelsedag, hoppas att du får en underbar födelsedag. 
 

Idag är ...

Idag är det dax för sista besöket hos min gulliga frissa innan hon går hem på mammaledighet, så snart blir det dusch och göra sig i ordning klockan går i 100 när man ska nån vägen på förmiddagen. Ska springa en snabbis på stan också inan jag åker hem och pysslar i ordning för besök. har ett sånt sug efter just denna underbart söta te kanna i glas, någon som vet vart den finns att få tag i?

Skriver mer i eftermiddag ta hand om er och era nära
kram/Tezzie <3

Min kollektion Lycklig har utökat och här är resultatet

Nu på morgonen har  jag gjort klart en ny tavla

Min dotter blev urtokig så den hamnar nog på hennes rum, förmodar jag.
Försökte att beställa små klistermärken i mitt märke jag sätter på mina saker men de har att hutlösa priser, så om någon vet nått ställe där man kan få upptryckta små klistermärken med egen design på så hojta till.

Tävling hos Ljuvliga Liv

Ta chansen och var med och tävla om två jätte fina ljuspåsar, passar ju för den som gillar den lite mer romantika stilen. För att länka er vidare klicka bara på bilden nedan
 
Lycka Till! <3

Shirley Clamp- Jag fick låna en ängel



Det blev lite sent igår kväll

då jag fick den brillianta iden att baka kanelbullar och kolakakor, Dewin ville inte gå och lägga sig mitt i baket men till slut kunde jag övertala honom om att det tar lång tid innan allt blir klart så vi fikar till morgonen med en varsin bulle och kall mjölk.

Idag börjar min semester och jag ska njuta av varje liten sekund, och ska hitta på en massa roligt under veckan. Hoppas och håller tummarna för att vi kan åka till GBG på fredag, mer om det får ni veta när vi varit där.

Ett litet ord om bästa vänner

"Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen"


Dagen har rusat iväg

Äntligen är min städning gjord, och alla planteringar fixade, väntar på paket med lite rassel till blomdekorationer och annat smått och gott till min egna design, hoppas att det dimper ned i lådan under veckan. Alltid roligt att få hålla igång när man är i en kreativ fas. Hittade värden sötaste hjärtan i slipat snäckskal som jag hängde upp i en snirklig silvertråd på mina nya doftrankor, lite svårt att se tråden på bilden men det blev jätte gulligt.

Sen planterade jag om min garderobsblomma och pyntade till det lite nere i krukan med sten och glaspälor och en liten rosett, lite fantasi och det livar upp lite. Är inte vän med mina fönster gillar inte att de är bruna men tänker inte måla om dem eftersom det blir flytt framöver.

Pelargonerna kom i sina krukor men jag har beställt lite pyssel till krukorna så ni får hålla er till tåls tills det är klart så visar jag er då.

Idag har timmarna bara rusat iväg vet inte vart dagen tog vägen, brukar vaar så när man får vara tillsammans med familjen. Nu har syrran och Johan skrivit på papprena på tomen brevid oss blir så lycklig. Ibland ska man väll ha lite tur
<3

 Har väldigt många besökare på min sida men ingen som vågar lämna ett spår efter sig?
Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner!

Melissa Horn-Långa nätter


Lyssna och njut

***Tävling***Tävling***Tävling***Tävling

Idag bjuds det också en liten tävling hos Harriet, tre chanser har man att vinna för att delta klicka på bilden och länka dig in till hennes tävling där finns reglerna.

Lycka till! <3


Vita gatan

Ja igår fick vi snö så nu kan väll ingen klaga i alla fall? Själv så vill jag ha våren, men har tjuvstartat då jag har köpt så mycket nya blommor och hittade en liten favorit Pelargon igår Denise heter den så underbart att titta på. Så ska ta och plantera lite här på förmiddagen. Ska bara vattna de nya terrakotta krukorna, helt otroligt att de suger så mycket vatten så ska fylla upp badkaret, men tråkigt om man missar att vattna dem då får man vattna ihjäl sig när man har planterat dem. Ett litet tips om ni ska plantera i terrakotta krukor.

Läste inne hos Mia igår att de fydat en växa säng, ångrar att jag inte slog till och köpte de här underbara växa sängarna mailade igår men de var tyverr sålda var lite kul när de var lika dana men om någon vet om två st lika dana i denna svängda modellen så får ni gärna hojta till.

Vad gör ni idag?
Kramar Tezzie


Missa inte chansen att tävla med Änglarum

Länka er in till Mia genom att klicka på bilden

Lycka Till! <3

Idag har jag gjort det :D

Idag har jag gjort något extra kul faktiskt, jag har äntligen åkt och besökt den sötaste lilla butiken Änglarum i Kil, för er som inte har varit dit måste jag bara säga åk dit. De har den sötaste lilla butik, med den sötaste inredningen och den sötaste och trevligaste tjej som äger butiken. Om ni är nyfikna så klicka på bilden nedan för att länka er in till butiken.

Dagens lilla inköp där blev dessa små söta saker som jag ska ha som dekorationer i blommor och på bänkar

Var även till Village och köpte glaskupan till mina underbart goda mandelskorpor, den har redan kommit ur kassen och upp på köksbordet

Och hittade värdens sötaste svart aduk med silverkronor på som jag skall stryka och lägga på rumsbordet, kommer att smälta in perfekt med vår nya soffa

Även dessa söta små diamanter åkte med hem från Panduro, fin dekoration

Skönt att få komma ut lite, tur att man har mamma som tvingade ut mig i friska luften en stund gjorde gott
Hoppas att alla mina vänner får en underbar helg med familj och vänner Kramar Tezzie

Smaskiga små detaljer

Livet bjuder på små smakiga detaljer varje dag, igår låg det papper från Borohus i min brevlåda och allt är godkänt så nu vill vi ännu mer skyda på det som måste göras. Jag och Michael har köpt oss ett nytt hus som är vår ständiga påminnelse.  Detta stora, vackra huset som står i vår hall 60 cm högt. Det symboliserar vårt blivande nybygge.

Eftersom vi har en hel del att göra just nu med vårt hus som vi bor i nu, så gör vi de flesta valen för insidan av huset nu, längtar efter resan till Marbodal kök, även om vi bestämt typ det minsta redan där i detalj så får man en undebar kick av all inredning. Även resan till Husknuten i Göteborg ska bli av här inom en riktig snar framtid. Bilder mm kommer ifrån alla våra resor framöver.

Sov en stor del utav dagen igår, och känner mig redan lite bättre så nu på morgonen har jag fixat i ordning mina nya blomsterarrangemang, se och njut en stund :D



Solen skiner

och det är jätte fint ute, lite kallt men har man bara bra med kläder på sig så tycker jag att man ska passa på att gå ut en stund.  Mina barn älskar snön och njuter av varje liten sekund de är ute, igår hjälpte de mig att skotta innan vi åkte till Ikea. Just nu är de på äventyr med min mormor och mamma så jag ska ta och passa på att lägga mig en stund. 

Fick mitt efterlänktade halsband idag så underbart vackert, och den ultrasöta påsen fick jag med.

Ska se när jag orkar så ska jag åka till stan och inhandla detta underbara kakfat det står överst på min inköpslista just nu sööööt är den, och värdens godaste kakor har jag redan inhandlat mums.


Tack alla vänliga människor som stöttar mig har redan fått 4 telefonsamtal sen jag kom hem från vårdcentralen och flera utav er har blingat på mig och skickat krya på dig mail, så nu gör jag slag i saken under helgen jag vilar upp mig och sen ska jag ta och bli den där spralliga, goa och glada Tezzie igen. Och tack alla mina underbara arbetskamrater som puschat på mig att gå iväg, det betyder så mycket att ni stöttar mig ni är guld värda. 


 


Morgon tävling

God morgon idag är det fredag ännu en vecka har snart gått och vad passar inte bättre än att avsluta veckan med att tävla om denna underbara romantiska ljuslyktan hos Lines lycka, klicka på bilden för att länka dig till tävlingen Lycka Till!


Överaskning....

När jag gick ut och skulle hämta posten så blev jag glad för där låg ett brev till mig <3


Ängeln i rummet


Morgon kaffe och en liten stunds surfande

Det kommer lite snö idag också, så barnen var som frimärken på altandörren i morse ska ta på oss och gå ut  en liten stund sen efter lunch. Njuter utav min lediga dag för i morgon går jag på långhelgen kvällen, dagen, kvällen och sen går jag hem på semester helt underbart. Har ju glömt att visa blev så glad förra veckan när det låg en liten lapp i min brevlåda, Hej Therese! Du har ett paketet att hämta ut...och här var innehållet

en stor och liten skål från hälsingland

Blir nog två utav dessa krulor också i den högsta modellen.

Till veckan så kommer det hända jätte mycket spännande saker ska passa på att träffa vänner som saknat och längtar jätte mycket efter, gå till frissan och en massa annat skoj. Ska försöka att ta med mig kameran, tänker jag varje gång jag ska på nått roligt men glömmer alltid och mobil kameran blir aldrig använd heller tyverr.

En liten fågel kvittrade i mitt öra om att på söndag så kommer syrran och Johan skriva på kontraktet för tomten brevid oss blir så glad, skulle vara så kul och vi har kommit överens om att vi ska hjälpa varandra med målning och takpanneläggning mm och det är ju bra för då kan man spara in lite. Och köpa nått roligt för de slantarna.

Vad gör mina sweethearts under dagen?


<3Tävling<3<3Tävling<3<3Tävling<3<3Tävling<3

Dagens tävling äger rum hos Pyssel och Trams, som virkar de mest underbarast bakverken ni kan tänka er så gör som jag ta chansen att vinna klicka bara på bilden för att länka er vidare till hennes tävling Lycka till!

Rassel dax

Nyvaken fast ändå utsövd känns skönt, idag funderar jag på en tripp till stan med mamma alla som känner mig och mamma vet att det blir inredningsaffärer för hela slanten då. Var ett tag sen nu men var runt i de butikerna lite väl ofta förut så de hann inte byta sortiment. Men brinner verkligen för det här med inredning, och kul nu när jag börjat ta tag i mina egna projekt verkligen varit uppskattade på jobbet de saker jag gjort, får se om jag visar mina kreationer här framöver. Lycklig igår pratade jag med min syster skulle få låna hennes symaskin så nu kan jag sätta igång med alla projekt som ligger och väntar på mig.

Kanske blir det denna sängalveln jag betäller hem idag är verkligen sugen på den fast i vitt, den passar ferfekt in i vårt hem, vitt, rusikt, shabby chic, nyantik, och barock stilen.

Och två sånna här nattduksbord som jag målar om vita själv

Kommer bli så fint till min nya medaljongtapet och alla vita kronor.
Sen måste jag inhandla någon ny stor och fin spegel till sovrummet
för den jag har kommer få tillbaka sin plats i hallen när vi flyttar.

 
Och den andra ska få hänga i allrummet tror jag

Har en förkärlek till stora och mega dyra speglar. När vi tog hem den första spegeln fick vi hyra den största kärran de hade på macken, den är gigantisk men så vacker.  Mäklaren som var här under förra veckan blev ståendes i hallen och studerade den, till slut sa han det var den snyggaste spegel jag sett. Det tackar vi för Magnus.


Vad har mina änglar för sig under dagen?

tÄvLiNg****tÄvLiNg****tÄvLiNg****tÄvLiNg****tÄvLiNg****tÄvLiNg****

Missa inte denna tävlingen hos Marie, jätte söta ljuslyktor i fattigmanssilver, klicka bara på länken för att komma till Maries blogg och tävlingen

Carpe Diem- Fånga dagen

Nyss hemkommen från jobbet, idag har jag lett en demensgympa och det var en utmaning men det är så kul, verkligen ser hur de underbara människorna njuter utav att få använda sina kroppar. Och man kräver ingenting, i sånna ögonblick verkligen inser man vad så lite kan betyda. Och det är de boende jag tar hand om som får mig att inse att livet verkligen är för kort att kasta bort, på eländiga människor som inte har något annat för sig än att förstöra för andra. Livet går ju ut på att ge och ta inte att förstöra för andra, det är en insikt många måste lära sig för att själva kunna bli lyckliga. Sen jag fick mina barn så har mitt liv verkligen tagit vändning och jag lägger inte ner min vardag på att undra vad andra tycker eller tänker om mig det har egentligen ingen betydelse för man kan ändå inte vara alla till lags. Och min vardag är alldeles för värdefull för att låta några energitjuvar slösa min värdefulla tid med min underbara familj, och underbara vänner. Och jag tänker leva varje dag som om den vore min sista, för jag vill inte missa något.

Hämtat mina paket som äntligen kommit och här är sakerna


Vad har ni gjort idag alla mina vänner?


Våren står för dörren

Vann en auktion på tradera förut suttit ett par dagar och väntat äntligen mina <3 två stycken blev det som jag ska dekorera mina krukor i köksfönstret med tror jag

Verkligen längtar tills våren riktigt är här och all snö bort så man kan dra igång med trädgårds görat.
 I morgon ska jag gå ut i garaget och kolla om det finns något liv i mina pelargoner.

God natt mina underbara vänner dröm sött vi höres i morgon <3

Tävling hos noll54

Tävling hos Eva-Karin som har butiken noll54 i karlstad, kicka på bilden för att länka er til tävlingen

<3

Hejsan svejsan idag har det varit en riktigt skön dag, fick sova ända tills 07:40 då Dewin vaknat och ropade på mig gick upp och satte på lite kaffe tog en dusch klädde barn å smälde i mig en lite väl sen frukost 11:00 .
Sen klädde jag barn och packade väskor, lämnade dem på dagis  och begav mig till Titti på kaffe, när vi tittade ut stod Tias och Majsan där också så vi pratade skit i 2½ timme sen var det time för demenskurs, kom typ 3 min försent hehe så är det när man har mycket att prata om. Trivs mycket bra med Titti då hon och jag är väldigt lika och har samma smak, så nu håller jag tummarna för att vi vinner resan till mallis snacka om att vi skulle ha kul. Hämtade minba kids kl 16 efter att ha stressat in i affären och köpt alla laktosfria produkter jag hittade i mejeri väg, dagis står inte för det om man inte har läkarintyg så måste ta och ringa vårdcentralen så att jag kan få göra ett test på Dewin och ett intyg om det är laktos som han inte tål. Hoppas att det inte är det för allt är typ tre gånger så dyrt. Mami ringde hade bokat en tid hos frissan åt mig innan Maria går på föräldraledighet så onsdag kl 11 ska jag va där.
Ska ta och mysa lite med barnen sen sängen för i morgon är det jobba som gäller igen. Kramizar på er

Ska nog investera i två sånna här mamma köpte två för ett tag sen på noll54 och jag ångrar mig kan jag säga :D

Trött

Ännu en tidig morgon, i natt har Dewin verkligen hållt låda jätte ledsen stackarn, mår inte riktigt bra snöt en flod igår så vi är hemma idag också så han är ledig från dagis ända tills nästa vecka, orkar inte med dagis två dagar igen och så är han sjuk igen. Bättre att få vara hemma och bli riktigt frisk.

I helgen ska jag jobba extra lördag förmiddag sen på kvällen ska vi gå ut och gratta Johan som fyller 24år, kan ju tänka mig att det är bowling som står på önskelistan efter middagen. Håller verkligen tummarna för att Jessica & Johan kommer att bygga brevid oss vore ju det ultimata eftersom vi umgås så mycket.

Måste ta mig i kargen och packa i ordning alla barnkläder som är för små, ska göra paket och lägga ut på tradera så jag blir av med lite. Äger ju ett H&M känns det som ibland, men jag ska inte klaga får så mycket av mina föräldrar och det är bra för det är ju inte det billigaste att handla barnkläder.

Hade en perfekt plan härromdagen tänkte ta av klädseln på Dewins scooter och tvätta upp, den bara står här han vägrar att åka vagn och har gjort ett tag så nu fyller den bara upp garaget och inte sin funktion. Men när jag tänkte ta av så var man tvvungen att skruva på ett ställe där tyget håller ihop vagnen så Michael får fixa detta under helgen. 

Idag ska jag plocka lite här hemma och mysa med barnen vad gör ni andra? Kram kram

:D

Hejsan allihopa nu i em fick Michael igång mitt tangentbord så nu kan jag få skriva lite här.  

Igår var vi till Borohus och skrev kontrakt med Niclas så nu är tomten vår och det känns konstigt men jätte bra och framför allt kul att något blir som man vill. ibland vill man nypa sig i armen och se så att man inte drömmer. Det roligaste blir att planera alla detaljer inne i huset som kök och öppna spisen finns oändligt med saker att välja mellan. Men det fixar jag älskar rassel. Idag hade vi även mäklaren här hemma som värderade men vi får hålla oss tills i morgon att få  veta....???
Nu hänger allt på att vi få sålt för en bra peng när vi lagt ner så mycket jobb.
 
Nu ska jag ta kvällen och soffan med min underbara man Kramizar på er

En skön helkväll

En skön helkväll på jobbet med gumman susy, kvällen har gått rätt fort men det gör mycket när man trivs i hop och har så mycket roligt tillsammans.

Håller på att planera tjejkväll på The Dressingroom med mina nära och kära kommer bli bra ,med erbjudande ev någon av deras leverantörer kommer och lite tilltugg. Har haft så dåligt med tid så nu vill jag verkligen träffa alla jag saknar, även om jag kanske känns som en väldigt upptagen människa just nu så vill jag bara visa er att jag verkligen uppskattar er och saknar er.

Therese när huset är färdig byggt så ska du och Mia komma till mig så ska du få ha klädvisning och ljusvisning tänkte att man kunde kombinera lite, kul för dig om du får sälja lite och skönt att ha med någon som stöd.

I morgon blir det en sväng till kakelaffärerna vi ska förbereda det mesta inför husbygget om det blir tight om tid, så nu ska man gå igenom allt man hittar, och fastna för det så man inte ångrar sig. Så skönt att jag och Michael har så lika smak allt blir så smärtfritt då.

Nej nu blir det melodifestivalen vill inte missa Marie Serneholt´s låt Kramizar i massor på er alla

:(

Mitt tangentbord har pajjat hemma så det kommer vara lungt från mig ett tag här men kollar in när jag jobbar.

God morgon

Åh god morgon alltid lika tidigt man skriver första inlägget med en kaffe kopp i högsta hugg.
Igår så ringde Niklas från Borohus och under veckan så ska vi skriva på tomtpapprena kan nästan inte tro att det är sant, allt känns bara för bra just nu, kanske ska provt nypa mig hehe,

Idag är det lite stressigt ska ta all viktvätt jag fixade igår har ett berg i min hall, sen ska jag torka golven och damma lite granna, för i em kommer rörmockaren och hänger handfatet på plats, sen ä de bara lite små rassel kvar att fixa med. Och sen jobbar jag helgen+ måndag och på tisdag kommer mäklaren för en värdering,ska bli kul att höra.
 
Tråkigt Dewin har fått influensan som gick på dagis så han är hängig och grinig stackaren, Alicia åkte till min mormor igår så att jag kan pyssla om lillen som är en smula krävande idag.

Skulle behöva åka en sväng till stan men vet inte om jag orkar få med mig allt hem skåp från ikea klnkers från stuvbutiken+ fix och fog, väv och färg och lite rassel, kanske tar det när Michale kommit hem. Nej får skriva mer sen måste få lite fart Kramizar

Handy man at home work

Så där ja nu börjar det ta sig, kl 16:25 var de här efter jobbet och då började rivningen av detta hemska gula furugolv


Och nu till den bästa delen ut med allt och bryta bort de hemska bruna listen
och sen bort med golvet



Så där ja nu kan man få in det nya

Fler bilder kommer på det färdiga resultatet, ska bli kul att visa er bardrummet när det är klart också.

Bilder före och efter

Hejsan allihopa, hoppas att allt är bra med er, själv är jag nyss hemkommen från jobbet ska snart iväg och hämta mina underbara barn. Vi höll på här med golven ända tills kl var 22 igår så Dewin var jätte trött i morse stackarn, så idag blir det sängen direkt efter att vi kommit från föräldramötet. Ska till Alicias blivande skola på lite info, ska bli kul att se vilka de andra föräldrarna är. Sen är det jobba i morgon igen så efter det ska hallgolvet ut och in med det nya. Nu kommer bilderna jag lovade.
Före

Och efter

En klar förbättring.


Nej nu ska jag åka till Dagis kram på er

Ångan är uppe

Så där ja nu har vi att ångan uppe blev precis klara med Alicias rum också, (bilder kommer imorgon) plus att vi klämde in plastmattan i lilla badrummet så under veckan kommer rörmockaren och hänger upp skåpet kommer bli så fint. Ska bli riktigt kul när allt är klart att få sälja det till någon som blir nöjd. Så nu ska vi bryta upp det fula furugolvet i hallen där uppe och in med lika dant som i barnens rum, ek golv.
Det som är kvar på vår lista är att väva och måla i tvättstugan och lägga klinkers, in med nått nytt skåp och diskho, sen lägga nytt klinkers i hallen, sen får vi se vad försäkringsbolaget tänker komma fram till med. Så ut med allt fult brunt och fura och in med nytt vitt och fräscht. Nej nu måste jj ta natten Vi höres i morgon mina vänner Kram kram/T


***

God morgon allesammans, vi hann färdigt med Dewins golv i går så idag tar Michael och Johan och sätter igång med Alicias rum, lite blder från igår kväll.



Dewin jätte glad över att hans rum får sig en makeover här är det färdiga resultatet,


Ska sätta fart med att räkna synbara väggskarvar och sprickor, och sen sammanfatta kvadratmetern på alla väggytor som ska gipsas, så det är inget litet arbete, men nu är vi på gång så nu kör vi måste bli klara så att vi kan sätta ut huset och sälja det. Vad gör ni under dagen? Kram /T

Underbara drömmar <3

Pustar ut.... Denna veckan har varit väldigt hektisk men bjussar på en massa roliga saker :D Jobbade tills jag höll på att stupa under veckan fyra dagar är allt vad min kropp klarar när man har småbarn och får lite sömn + att min psoreasis gör mig totalt utslagen, men det är skönt att det går mot våren känner verkligen att allt börjar bli bättre har haft en rent ut sagt helvetes höst, med hus som pajar å en massa annat som jag inte tänker ta här. Men nu är allt bara så bra och tack mina vänner som stöttat mig och fortfarande håller tummarna. Igår var jag Michael, Sis och Johan till Mellerud och kollade in det blivande huset shit var så maffigt när det var ihopbyggt med garaget såg liksom tusen gånger större ut, så ihop byggt får det bli lite bilder kommer här

visst ser det bra ut med vår bil på denna garage uppfarten :D






och barnen hade haft en helkul kväll hemma hos mormor och morfar, morfar använde fantasin lite fråga inte vad det ska föreställa hehe


Så nu ska jag ta en titt hur lång Johan och Michael kommit med golvläggningen, kommer bilder i morgon.
Ta hand om er kramizar i massor/ T

RSS 2.0