Hänt i veckan

Ahhh skönt nu e alla räkningar betalda så nu kan man leva loppan på det som är kvar har nedräkning till inflyttning bara 24 dagar kvar gud så skönt! Ringde riksbyggen idag igen, sorry men vi har inte hunnit att handlägga ert ärende än om ägarbyte på nuvarnde bostad men vi ska försöka ta tag i det....Hmmm fattar inte vad de pysslar med på de kontoren så jävla många kan inte flytta med en gång eller??? Bara över en månad sen vi sålde, vad ska de tänka som köpt av oss???? Nåja ser fram emot nästa vecka då jag hoppas på att pengarna rullat in på kontot som de ska.

I dag och i morgon e jag djurvakt åt Susy´s Zoo, kommer att gå bra och ni ska ha det skönt under er tripp.
Kaffe på söndag när du kommer hem???

Tack för härromkvällen Titti, allt för långt emellan kaffetårarna där, kunde nog ha pratat hela natten om ingen av oss hade några pass att ta hand om. Men vin ska vi ta snart, och då kan vi ju se till att va barnlediga så vi har all tid i värden. Jätte skita snyggt hade ni i nya huset vill flytta ja me... avis :P

Igår var jag på tjejkväll det var trevligt, tilltugg och lite alkoholfri cider, skönt och avkopplande. Innan på dagen så var jag med Pärlan på shopping i Årjäng, blev lite rassel till hemmet, så det har jag plockat upp och ställt fram idag blev så snajsigt så. Fan inge sögne de är där uppigenom Erotikshopp...Pornoshopp och ja allt var sexuellt.... Sen kom jag och Pärlan in på när vi åkte dit innan vi fick barn, kom då ihåg en sak jag absolut hade viljat äga idag hittade en T-Shirt som det stod snyggast i Årjäng på haha, skulle man ha när man går ut!
Nej måste runda av ska iväg å jobba nu ha en trevlig helg

Kommentarer
Postat av: titti

Hej!

Nu jävlar har titti blivit hacker...jag har fixat lite med min blogg själv.
Det var trevligt när ´du var här sist och jag håller med, Visst är det alldeles för sällan. Nästa gång blir det vin.
Ha en bra helg!

Kram

2008-03-29 @ 13:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0