Äppelpajbak på jobbet

God morgon, har kommit igång nu, snart e allt klart och jag har en liten stund över så jag gör de boende en äppelpaj :p Såååå underbart idag skiner solen så ska ta mina barn och åka iväg sen och hitta på något roligt, de är ju det bästa som finns så en härlig dag ute i solen med dem vad kan bli bättre? Vad har ni för er under helgen, många som är in och läser men inte kommenterar :( Ha en bra dag kramizar Och tack H för att du finns där och lyssnar på mig när saker är skit, puss på dej gumman.

Fika och inredning

Min sista dag jag e ledig innan jag går på min 100% tjänst sen blir det jobba av. Igår förmiddag så var jag till stan och fikade med Terez och Hannah, trevligt när man kan få en stund tillsammans även om det inte är lång stund. Efter detta gjorde jag och Hannah stan några små fynd blev det i alla fall, lite ritpennor till barnen och nytt gardintyg till takfönstret. Sen åkte jag och min son hem och käkade middag. Sen tog jag mig en tur med mami, mormor och min dotter till blommaffärerna, köpte en jätte snygg limgrön cypress som ska planteras idag i min kruka utanför ytterdörren. Och sen köpte jag vita ljung till blomlådorna blir snyggt till murgrönan som hänger ned på sidorna. synd att det inte finns mer tid att vara ute i trädåren då jag verkligen älskar det, men inom sin tid när barnen växt upp och sysslestätter sig själv lite mer, så kommer min tid.

Har bestämt mig för barnens nya sängöverkast grått med vita stjärnor.

Olycka på Hammaröleden

Igår när min man skulle lämna kläder till vår dotter som sover över hos min mormor så hade det precis inträffat en olycka utanför mormors hus,  mormor hörde igår hade pojken råkat vingla ut mitt i vägen och bilen hade inte en chans att stanna. Dock inte första gången det inträffar hemska olyckor efter denna vägen ändå är det en 50 väg. Mycket irriterande refuger åt alla håll och ungdommarna tror att det är en racingbana och kör sicksak emellan refugerna. För ett par månader sen kördes en tjej ihäl ca 500m från platsen på bilden. Tack du idiot som ritade om hovlanda vägen! 

En 14-årig cyklist skadades i trafikolycka på Hovlandavägen på onsdagskvällen. Foto: Robin Sonesson

HAMMARÖ

En 14-årig cyklist skadades i en krock med en personbil på Hovlandavägen i Skoghall på onsdagskvällen.

Det var vid 20.10-tiden som SOS larmades om trafikolyckan. Polis, ambulans och räddningstjänst for till platsen och fick omhänderta en 14-årig pojke som skadats i olyckan.
Det var på onsdagskvällen ännu oklart exakt hur olyckan gått till.
- Men klart är att cyklisten ska ha kört in i sidan på bilen. Varför och exakt var vet jag ännu inte, berättade Morgan Connedal, vakthavande länspolisbefäl vid 21.45-tiden på onsdagskvällen.
Enligt polisen fördes 14-åringen fördes till Centralsjukhuset i Karlstad med benbrott.

Artikeln tagen ur tidningen (NWT)

Artikeln om den 18 åriga kvinna som omkom:


En 18-årig kvinna avled då en personbil voltade och for rakti ett träd på Hovlandavägen i Skoghall natten mot lördagen. Foto: Teddey Steen
HAMMARÖ

En 18-årig kvinna omkom i en bilolycka i Skoghall på natten mot lördagen.
- Föraren ska ha bromsat och då fått sladd och därefter tappat herraväldet över bilen som for av vägen, säger Torgny Scott vid kriminaljouren i Karlstad.

De var tre personer som färdades i bilen som for av Hovlandavägen vid 01-40-tiden på natten. Enligt polisen ska den 19-åriga kvinnliga föraren tappat kontrollen över bilen som for av vägen och voltat. Den 18-årig kvinnan som satt i baksätet ska ha avlidit omedelbart då bilen slog i ett träd.
Föraren och en 18-årig man i framsätet ska ha förts med ambulans till Centralsjukhuet i Karlstad för vård av lindriga skador.
Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Övriga artiklar (min mormors granne på bilden Sten Persson)

Sten Persson, som bor vid Hovlandavägen, har tillsammans med grannarna kämpat i flera år för en säkrare väg. Foto: Anders Hanson

SKOGHALL: De boende har kämpat för en säkrare väg i många år

- Vi har befarat att det skulle hända, säger Sten Persson som bor vid Hovlandavägen.
I åratal har han och hans grannar kämpat för en säkrare väg.
- Det är oerhört tragiskt att en ung människa fått sätta livet till på Hovlandavägen - igen.

Sten Persson betonar att han inte känner till några detaljer om olyckan som kostade en 19-årig kvinna livet.
- Jag har sett sladdspåren rakt över mötande körbana, bilen har flugit över ett dike och högt upp i ett träd. Jag vet inte vad det berodde på, om det var hastighet, sjukdom eller något tekniskt. Men vi som bor här har i många år befarat att det skulle hända något allvarligt på den här vägen.

Mångårig kamp
Sten Persson är pensionerad poliskommissarie.
- Det var väl därför grannarna redan år 2003 bad mig att föra deras talan gällande vägen.
Sedan dess har han på olika sätt, genom skrivelser, namninsamlingar och uppvaktningar, försökt förmå kommunledningen att åtgärda problemen på vägen som stryker utanför hans häck.
- Hovlandavägen är felaktigt utformad. Den inbjuder annars laglydiga människor att överträda gällande hastighetsbegränsningar. Vägens bredd, den särskilda gång- och cykelbanan och busshållsplatser växelvis på vardera sidan ger ett falskt intryck av att detta är en bred väg när det i själva verket är en villagata som går tio meter utanför våra köksfönster. Dessutom ökar trafikflödet hela tiden.
Vissa åtgärder har vidtagits.
- Ingenting har medfört en dämpning av trafikflödet eller hastigheterna Gång- och cykelbanan som normalt är något som ökar trafiksäkerheten har dessvärre lett till ännu högre hastigheter, eftersom den öppnat upp körbanan ännu mer för trafiken. När man byggt moderna trafikleder som Gunnarskärsleden för att avlasta Hovlandavägen har det blivit tvärtom, boende i fler områden väljer den här vägen in mot Karlstad. Utökningen av Bergvik och Ikea har också inneburit en ökad belastning.
Den södra ringled som en gång planerades i Karlstad skulle minska trycket på Hovlandavägen menar Sten Persson.
- Vi har lämnat massor av förslag till lösningar, men dessvärre inte fått något gehör från kommunledningen. Oron är stor i området, många är rädda för att få bilar in i trädgårdarna.
Det har hänt.
- Jag har själv fått in två bilar i trädgården i samband med trafikolyckor. Den ena gick genom häcken, rakt över ett äppelträd och rätt in i källartrappan. Det är flera här som haft liknande besök.
- Den värsta oron är naturligtvis att det ska hända fler tragiska olyckor, som den i helgen.


När  min mamma väntade mig för 26år sedan körde hennes kompis ihjäl sig lite längre ut på hovlandavägen så nu undrar man bara hur många fler olyckor dödsfall skall krävas för att bygga om denna osäkra vägen, snart är det min tur att låta barnen cykla till skolan på den vägen!

<3

Skönt att va ledig har haft Hannah & Kelly här på kaffe på morgonen, mysigt när man väl kan va ledigt och ha tid för en fika å lite skitprat :P Vet inte vad min son går på just nu helt absolut värsta stönigaste trots som finns, tills LOVE klev innanför dörren då var det lugnt??? Snart ska jag med bli man tror jag hihi, men min dotter har blivit helt underbart lugn så det går väll åt rätt håll. I em så ska jag iväg till Ikea med Susy och Emma ska titta på soffan en gång till och så ska jag shoppa lite till barnen så de har nått nytt att rassla med. Ska SYNDA idag intag av kaffe och äppelpaj, mmmmmm. Återkommer i kvällingen ska mysa med min son, han å jag blev ensamma hemma ett tag. Kram på er

Dia psalma-Ack högaste himmel


Oh happy day

Har en riktigt riktigt bra dag, jobbade och gick på möte allt var i sin ordning pluss att jag fick en extra timme i timbanken :D Ska ta tag i detta med sammanhållningen på jobbet, vi i personalen går om varandra så mycket, så ska ta och fixa nått riktigt kul kanske bowling och en god middag på någon restaurang, aldrig fel! Sen ringde LOVE till jobbet och överaskade mig, han har verkligen gått in för det här att sälja mattor, sålt ett par till idag så det blir bra extra pengar på lönen, så duktig han stolt blir man. Igår laddade jag upp Guns N' Roses--Don't Cry på min blogg har vaknat tusen gånger i natt å haft den på hjärnan, stark låt många fina minnen har jag till den, inget nämt & inget glömt. Efter jobbet skuttade jag först till affären och packade händerna fulla med kassar, ser alltid lika kompicerat ut när man har tre fyra kassar i varje hand som man alltid lyckas slå knut på, och händerna vill gå i tusen bitar, kundvagn vad är det man e väll hulken asg sen hem och lagade middag till mig LOVE och kidsen, sen efter det har vi börjat pyssla med tv´n vi har beställt en massa nya kanaler, alla Tv4 & Discovery, så nu ska vi ta och bli allmänbildade. Nu funkar det skriker LOVE så kanske hinner se nått innan sängtime. Har bakat nya Choklad kladd muffins så syrran och Johan kom på  2 min efter ryktet gått :P I morgon så ska jag Sussi och Emma göra IKEA och ta en fika, lika bra att ta det det e ju löning och säkert inge folk för all del.... Tar kvällen  nu ta hand om er <3

Avnjutit en super frukost

God morgon, själv sitter jag här på jobbet och har nyss avnjutit en god frukost och te, ska ta och städa mina två rum där jag är kontaktperson, njuter av de sista timmarna då jag ska vara hemma och ledig i tre dagar. Skönt med hösten riktigt mysigt ska ta barnen och inhandla lite nya kritor, färgpennor, vattenförger och papper i olika storlekar och färger. Någon som har bra tips på pyssel för småbarn? Ha en bra dag skriver mer när jag kommer hem. Puss & Kram på er!

Guns N' Roses--Don't Cry


Nu så ...

Nu så kunde man äntligen få logga in, verkar ha varit lite strul här på morgonen, har typ inte orkat skrivit under helgen så jag ger er här en liten resume. Fredag hade vi kräftskiva hos mami & papi riktigt riktigt gott var det. Kilade inte hem förräns klockan var halv ett.
 
Sen har jag mami och min Prinsessa varit och letat höst/vinterblommor men de har inte fått in så mycket än så mina blommlådor får gapa tomma ett tag till tyverr.

Sen gav vi oss in på svamplockning, blev några små inget att ha så vi får ge oss ut någon mer dag när vi har mer tid men lite fina bilder blev det.

Sen har vi fixat lite i köket blev så snajsigt så, de nya gardinerna, duk, ljusstakar och kruka. Man bara drömer ju om de nya köksskåpen som ska in :D Undrar just när mina nya stolsöverdrag kommer ljusbeiga mocca stolar med småbarn är ingen bra kombination tro mig hihi


Elin Lanto - I Won't Cry


Kiss me it´s sunshine in my windows

God morgon i mitt sovrumsfönster är det sol idag jippi äntligen så att man kanske kan få gå ut och greja lite med barnens stuga, har så mycket jag ska hinna med de helger som jag är ledig. Har nyss fixat till mig lite ska till bergvik och fika med Hannah, måste bara in på hemtex å kolla vad de har :P Måste ha några slax beslag till mina nya hissgardiner som ska upp sen i eftermiddag. Skriver mer i eftermiddag puss på er <3

Sprungit benen av mig på stan

Kvällskvisten... Skönt kvällen börjar krypa sig på, jag och mami har varit på stan och sprungit benen av oss, lite shopping blev det i alla fall. Nya beiga hissgardiner med knytband till köksfönstern, och en romantisk löpare till köksbordet, denna i cremebeige, kommer bli snajsigt värre. Nu ska vi snart ta och krypa hem till mami & papi, blir bjudna på kräftor och räkor, barnen ska få sova över så vi kan måla lill toan en gång till. Inte lätt men med en 2½åring som tror han kan alla brancher pappa ger sig in på hihi söt han. Det hemska som hände dock på stan var att en kärring kom och körde på min dotter med cykel, kan säga att hade hon varit ett par år yngre så hade jag ..... henne. Känns bra att man inte ens kan gå på gå gatorna i centum utan att vara livrädd för kärringar i cykelhjälm! Nope my lovely vi höres i morgon love ya! Tack för alla era fina kommentarer uppsattar det. :P

Invigningen av EM...Nyss hemkommna från invigningen av EM .. Europa möbler för er som inte vet. Det fanns jätte mycket fint men ska vänta med att handla då kön till kassan krympt avsevärt hihi, fick lämna kvar mami i kön och ta barnen och åka hem då de tappade humöret både 1,2&3 gånger på att det dog sån tid. 
Listar tre favoriter som gärna kan få en plats i mitt hem :D

I Kissed a Girl - Katy Perry


Clean up day

The big clean up day, har redan dragit igång med min fredags städning inte så mycket att ta hand om idag och det är skönt har varit ledig mycket under veckan så har plockat medans det funnits tid. Igår när jag och LOVE slutat jobbet käkade vi middag med barnen och sen åkte vi till granngården köpte leksaker till kissarna, dåligt utbud för katter måste jag dock säga. Sen åkte vi till bergvik och köpte Prinsen ett par nya skor, så nu är han stolt och ska på promenad hela tiden :D Litet besök i leksaksbutiken så en bilxten Mcqueen, och en brats till barnen. Sen var jag in på PO.P å hela vinterkläders kollektionen hängde där ahhhh vill ha, eller ska ha!!! Har bara inte bestämt än om Prinsen ska ha den ford blåa och svarta eller cola röda och svarta. Det var lika läckra båda två, Prinsessan får ju röd och svart så ska tänka på vad Prinsen ska få bära för färg i höst/vinter.
 
Även inhandlat mig en ny pocket på Ica Maxi 55:-
Hoppas att denna verkligen var lika bra som den förra jag läste...
Sen på kvällskvisten fick vi besök, så det blev kaffe och smörgås, medans vi satt och kollade på blixarna ute.
Riktigt mysigt hade vi.


Nu dusch, ochfix sen klä barenen ska köra syter in till stan för hon ska jobba idag. Sen när mami slutar så ska vi åka på invigningen av EM, see ya i kvällingen Kramiz


Gissa vad som låg i min brevlåda

Ha där låg den IKEA´s nya katalog va glad jag blir, har jag lite ny kvällslektyr när jag kommer från jobbet. Har nyss lämnat barnen på dagis och ska aldeles strax ge mig iväg till jobbet. Måste nog ta med ikea kattalogen till jobbet kanske hinner kika nån sida hehe vad ska ni små godingar hitta på för bus under dagen?


Elin Lanto - My favourite pair of jeans


Hedersbrott Malou möter Tugba

Kollade på Malou igår handlade om Tugba som blev skjuten när hon reste till nordöstra Turkiet,  för att hon inte ville gifta sig med sin kusin, hon svävade mellan liv och död, och när hon vaknade var hon förlamad i underkroppen, men har starkt kämpat på och går lite grann idag. Starkt gjort av en sån ung tjej. Hoppas bara att de skyldiga får sitt straff.
Känner stark avsky för de som stödjer hedersbrott och hedersmord, man utsätter inte sina närmsta för något sånt var och en ska få leva och vara sin egen individ, hemskt när hon berättar att DOM TROR INTE PÅ KÄRLEKEN! Vad går då livet ut på egentligen???

Direktlänk----> (tv4)

Du duger bara om du är smal!

Shit kolla hit detta är verkligen inte sant att någon så ung ska behöva gå igenom detta, men detta kommer tyverr bli mångas vardag då vi idag  inte duger som vi är, dagens status är svält dig till döds bara du är smal!
 

Bild på speglarna

Haleluja min son sov hela natten, annars varje natt runt kl 3 så vaknar han  och vill ha välling, vaknade dock själv och funderade på vart han tog vägen hihi knäpp man är när man får sova vaknar man ändå :D. Idag så ska jag iväg och jobba sen ska bli skönt att jobba kväll lite lugnare då, och ta den hektiska morgonen på torsdag sen är jag tre ledig. Här kommer bilder på speglarna... Denna har jag i hallen
och denna köpte jag igår till toaletten jag och LOVE håller på att renovera
Skymtar en kisse på kortet i spegeln, de är för söta de är med överallt :D

Drömmer vidare!

Jag och LOVE låg och småpratade i går innan vi skulle knoppa, pratade lite om jobb, LOVE skulle vilja bli säljare på heltid så småning om, och jag vill verkligen att han ska satsa på det helhjärtat om det verkligen är det han vill pyssla med. Själv så spinner jag vidare på min inredningsaffär, som jag då om det blir så kommer att öppnas ihop med min syster. Önskar att alla bitar skulle falla på plats snabbt och enkelt men vi har pratat mycket om det namn på butiken och inriktning med märken är solklar. Men sen funderar jag på ev en webb shop i början och om det flyter på öppnas det en riktig butik. Big smile på mina läppar just nu jag vill jag vill.... Drömmer vidare!

Idag har ...

Idag har mina barn, en gå varandra på nerverna dag, bråkar och skriker oavbrutet så tankarna kommer ofta i mitt huvud som säger... Tur att man bara har två, viken ljudnivå skulle vi annars ha här hemma??? Men shit nu är de vänner där uppe igen i ett par minuter njuter av tystnaden. Kan förstå dem också så himla tråkigt väder blir ju typ innesittande hela dagarna men vad ska man göra? E såååå in i nordens inredningssugen så får nog ta och måla klart lilltoan idag så det blir gjort och sen så ska jag och LOVE sätta i hop nya badrumsmöbeln  vi köpte. Ska iväg och hämta en spegel till toaletten sen också, lite snidad vit fin fast ändå inte för mycket. Har en förkärlek för vita stora speglar, denna spegeln 
har tyverr hamnat i vårt gästrum då jag inte bestämt plats för den än....Antagligen blir den i sovrummet så småning om.


(bilden kommer från tidningen allt i hemmet)

Choklad kladd muffins

Gud så skönt hösten är på gång, tvärt emot alla andra är ju hösten min favorit årstid inte sommaren, älskar när det börjar bli lite kyligare ute och mörkt på kvällen så man kan tända ljus och mysa framför en bra film i soffan. Allt blir liksom lite mysigare . Jag och barnen beslöt oss för att baka choklad kladd muffins mums vad yber gott det är...

Morgon i palatset

Åhh trött idag skulle gärna ha sovit typ åtminstonde till klockan 10 men nej da kl 5 gick Prinsen upp med tuppen så jag fick lov att följa med. Nyss käkat frukost tillsammans, en snabb sådan då Prinsen högst kan sitta stilla i 5 min, uha stressiga mornar oftast, ska bli skönt när Prinsen är i Prinsessans ålder hon är lugn och sköter sig själv, medans han är som ett stormande hav med orkanvindar. Ibland så är man robbot mamma bara predikar om samma tjafs dag ut och dag in, tråkigt att ingen lyssnar ändå dock. Idag så ska jag bara vara hemma och mest göra ingenting, låter bra i alla fall :D Skönt att Yster har kommit hem igen har saknat henne en massa. Hade varit helt ok semester, barnen fick paket när de kom hem hade köpt dem ett varsit halsband. Fortfarande svårt att bestämma namn till katterna ,jag gillar udda namn och lite svårare så jag funderar på Chelsy på tjejen men LOVE vill att grabben ska heta Eddie och det passar inte ihop... Får fundera lite till namnförslag somm passar i hop med Chelsy är välkomna.Soffan och kaffe en stund

Snart hemgång

Ännu en kväll på jobbet, snart dax att lämna rapport och gå hem ska bli riktigt skönt, ska vara ledig i två dagar, egentligen skulle jag bara varit ledig tisdag men när LOVE ringde dagis på fredag och sa att barnen inte kommer för han slutade tidigare, säger dom att vi har stängt på måndag för det är planeringsdag.... smartast.com säg det typ en vecka eller nått i förväg så man kan ta ledigt utan dåligt samvete! Men det gick bra det fanns folk i huset som täcker upp. Kissarna har ännu inte fått något namn, men gissa om barnen är överlyckliga det ska bäras och klappas dagarna i ända. I natt sov dom hos oss i vår säng, när man vände sig så hade man en katt i fötterna hihi så söta. Nej nu ska jag rapportera natti natti på er.

De nya familjemedlemmarna

Här kommer ett kort på de små liven, ja det blev så båda två fick följa med oss hem, LOVE ville inte dela på dem, så nu har Prinsen & Prinsessan en varsin egen kisse, så i morgon får jag åka med Prinsessan och handla ett rosa halsband.

En till i familjen :P

Idag ska vi bli en till i familjen :D En liten grå kille på 12 veckor kommer till oss, barnen och jag har varit och införskaffat kattlåda matskålar, leksaker, bädd, filt, godis mm så nu vill jag bara hem inte sitta här på jobbet och stampa. Bilder kommer under helgen puss på er I´m happy

Missad bloggning

Shit sorry skulle ha bloggat igår kväll så ni vet vart jag håller hus :D När klockan var lite över 12 igår kom mami så vi packade in oss och kidsen i bilen, och svängde förbi mormor så hon fick komma ut en sväng. Åkte runt till alla blomsterhandlare men det var dåligt med höstblommor så bara att vänta tills de kommer. Sen åkte vi runt på interiör butiker i karlstad med omnejd, hittade ett så gudomligt satsbord, ska pröjsade upp, nöjd står här nere i hallen men det ska ta plats i barnens vardagsrum på övervåningen. Tyvärr är min kamera död hittar inte laddaren så bild kommer sen. Senare i eftermiddag så ska vi förmodligen hämta soffan, och ev köpa mattan. Satt igår och pratade om vad vi skulle välja för färg där uppe, e så sugen på en jätte mönstrad fond i någon mörk färg så kanske blir en sväng förbi färg affärerna. Kan ha en mörk där uppe då vi har ett stort takfönster som släpper in mycket ljus. Men resten av hallen ska målas så man snabbt och enkelt kan göra om. Och visst är det praktiskt att bara kunna bättra på om barnen har kletat på väggarna. Har skickat en ny beställning till (Laredoute) på stolsöverdrag...bild kommer här

GratisMakeUP

Besök denna länken och registerera nu för att få gratis produkter---->(Gratismakeup)

Njuter av min ledighet

Njuter av min lediga morgon, kaffe och knappra på datorn. känner mig inte riktigt bra från förkyldningen än lite ont i kroppen och halsont som kommer och gå men mer är det inte som tur är. Idag så ska jag och mami åka och kolla på blommor till mina blomlådor sommarblommorna har gjort sitt nu. Känns bra att man tog tag i gräsklippningen igår när det var uppehåll ute idag öser regnet ner igen, bara att inse hösten är redan här! Idag kommer LOVE hem och käkar lunch med oss så ska kolla lite på tasteline vad man kan laga.

En skatt

Skönt nyss hem kommen från jobb, har slitit ur sängarna och ska tvätta idag så jag slipper det i helgen då jag jobbar. Ska snart slänga mig på cykeln och hämta min Prins som är på dagis alone idag Prinsessan e sjuk så hoppas att det har gått bra ändå. Snokade lite på nätet och hittade en skatt Fotbolls fruar BOX! Kollade runt men inte kommit hit till sverige än bara episod 1&2 vill ju ha alla 5 :P Vad gör ni sköningar idag?

Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air


Mina hemligheter

Så heter denna jätte bra bok som jag läste klart igår... Så nu måste jag hitta mig en ny bok som håller samma mått. Detta var verkligen en riktigt tjejig bok som man bara inte kan släppa ifrån sig förräns man läst klart den. Man kan faktiskt hinna med att önska att man skulle få byta plats med denna "Emma" ett par gånger innan man läst ut den.


En morgon på jobbet

Ännu en morgon på jobbet, ska äntligen få avnjuta en god frukost vad har ni för er under dagen??? Kjam kjam

Kolla in terroristen ASG så jä-la kul


Min helg VS din helg

Regnet bara öser ner, så under helgen har det inte blivit något pysslande i trädgården som jag och LOVE hade hoppats på, men en hel del inne har blivit gjort. Nu på em så fick vi barnvakt så vi åkte iväg och handlade en varsin ny garderob till barnen, fanns en hel del snajsigt nu, hoppas att retrotrenden dör ut snart! Och så passade vi på att storhandla mat, för dagshandling är inte ett endaste dugg kul med småbarn.  Köpte oss ett sälskaps spel GENI så jag ska bli geni i kväll hihi. Det tråkiga var att Prinsen som har varit hos farmor när vi var och handlade var sjuk och hade feber när vi kom tillbax  så snälla farmor tog honom i natt så att vi slipper ta ut vård av sjukt barn. Vi höres i morgon ska ta natten nu så jag e pigg till morgonen Kramizar


Te mot rivjärn

Eftermiddagsblogg får det bli idag då jag låg länge och drog mig idag, vaknade med halsont..Barnen har börjart på dagis så vet ju vart det kommer ifrån. Dricker en kopp svartvinbärs te med lite honung i ska vi se om det blir lite bättre, just nu har jag svalt ett rivjärn. LOVE var hygglig och städade upp lite här på fm, så i kvällingen så ska vi käka kina mat och se på film. Lediga helger tillsammans är verkligen livet, man har tid med huset, barnen och vännerna. Hade haft min mobil avslagen under veckan så jag fick lite skäll igår då jag hade ett antal missade samtal och sms, som jag missat sorry men jag har jobbat mycket under veckan så har inte haft tankarna på att den varit död :S
Min älskade syster åkte till Grekland i natt med sin sambo, hoppas att resan blir trevlig ska kolla kissen åt dig medans du e borta. Har suttit och spånat lite i mina inredningstidningar guud va myckeunderbart det finns som man kan göra. Har hittat ett dyrt och jätte fint tyg som jag vill ha som gardin så jag ska smöra för mami så hon syr åt mig, har ritat upp den hur den ska se ut så får ta en sväng till stan någon dag och inhandla. LOVE har tagit med sig barnen och sin papi in till stan och handlar färg till barnens stuga och svärfar köpte sig en ny gräsklippare till sommarstugan, så jag ska pyssla lite med tvätten medans jag har en stund över. Mys mycket och krama varandra under helgen <3


Tack värdens bästa Titti för en mysig kväll :P

En jätte fin och kul kväll har det varit, god mat i glada vänners lag!
Och jätte fint har de fått Stefan och Titti på nya altanen, nya möbler och rymmligt.
Inledde kvällen med lite dryck och vi satt och pratade medans Stefan var grill mästare, sen åt och drack vi gott. Har nyss kommit hem klockan är nu 03:52, funderar om jag ska vara vaken och gå upp med barnen då LOVE får sova och sen lägga mig???? Ja det märks men inga tidiga telefonsamtal tack!
Krumilutt

Än är man på benen!

Ännu en hektisk morgon på jobbet, än så länge är jag på benen :D Ska snart ta min frukost inann jag svimmar skulle kunna äta upp allt jag ser just nu, klockan är ju iof 10:26 och jag gick upp 05:40 så jag har all rätt att vara hungrig. Igår kväll när jag nattade Prinsen som promt inte ville somna, så somnade jag själv så jag känner mig faktiskt rätt pigg just nu i alla fall. Vi hörs sen pussgurkor <3

God kväll

God kväll! Hemma hos familjen Nystedt så är alla jätte trötta så det blir nog sängen ganska tidigt idag. Sen har jag känning av min magkatarr igen så dötrist och otrevligt, bara man äter lite så har man ont i tusen år efter sen :S  Sitter och väntar på att regnet som ska falla i natt ska komma, ska tydligen ösregna, 100ml och en klasstvå varning har utfärdats här över värmland, så har jag otur i morgon får man leta reda på någon eka och ro sig till dagiset och jobbet :D

Så här står det på aftonbladet:

Klass 2-varning

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stora regnmängder i delar av västra Götaland och Värmlands län.

I kväll väntas hällregnet drabba västkusten - och sedan flyttar ovädret mot Stockholmstrakten.

- Regnet kommer in i kväll och i natt över norra västkusten, norr om Göteborg. Det kommer att vara oavbrutet ösregn i ungefär ett dygns tid. Söder om regnområdet finns det risk för en del åska, säger Sten Laurin.

Över Örebro, Västmanland och Uppsala län befinner sig ett annat regnområde. Även här väntas det stora regnmängder och SMHI har utfärdat till en klass 1 varning.

Vi höres i morgon kramizar sötnosar


Besök denna länken nu!

En länk som alla måste besöka nu!


(Slutet)


Morgon på jobbet

Ännu en morgon på jobbet, idag är det spöregn och jag höll på att frysa ihjäl när jag skulle hit i morse. Men nu har jag jobbat mig varm igen :P Det är dax för vår fika stund nu, så en kanna kaffe blir det. I eftermiddag så ska jag ta barnen, ta fram filtar, och en film sen ska vi krypa ner i soffan och mysa.
Kanske blir ett inlägg här :D Kramizar på er

Rapport

Gud så härligt solen skiner, och kvällen på jobbet har hittils varit helt ok :D Snart ska vi sätta oss och ta lite kvälls kaffe med de boende innan det är kvällen för en del av dem. i morgon så ska vi ha ett jätte roligt möte på här på jobbet, sparkraven som kommer nu antar jag, vikarie och inhandlings stopp samma visa varje år i H-Ö kommun som lyckas knäcka var enda budget :( Tur att det bara är ett par månader kvar på detta året så man snart kan komma tillbaka till det normala. Puss och kram på er ta hand om er vi höres i morgon Love ya all!
 

Knappt tre timmar kvar

Nedräkning knappa tre timmar kvar tills jag ska gå på och jobba kvällen. En aningen boring då tiden innan kvällspasset blir mest dö tid... Tar väll och slänger in en tvätt. Till lönen så ska jag och LOVE in till stan och köpa barnen en helt ny uppsättning höst/vinterkläder de har växt på bra denna sommaren :P Sitter och väntar på att Polarn & Pyret ska släppa sina vinterkläder, jackor och termobyxor, nyfiken på årets färger. Jag hoppas ju på att den bruna ska komma igen, har varit kanon bra. Barnmodet som är nu är väldigt begränsat för oss som inte gillar retromodet, och jag är en av dem. Är en aningen allerigisk mot mörkgrön, marinblå, och orange så gissa om min son snart får gå naken :D Allt går i dessa färger och är mönstrat hua, hoppas snart trenden vänder. Nu ska jag och barnen ta och äta lunch. Hoppas att ni får en underbar dag mina goa läsare tack för alla kommentarer :D


GRATTIS 25 ÅRINGEN!

GRATTIS GUMMAN PÅ DIN FÖDELSEDAG!

Hel kul :P

Hel kul kväll har varit på tutbingo med Titti och Majsan :D Vi hade inga guldbyxor i kväll heller, men där emot en massa annat kul, skvaller och skämt :P Det var bra på jobbet en mjukstart, duscha den tyngsta mannen vi har på morgonen ASG ja man måste ju börja i någon ände eller hur. Värmer upp inför helgensgrillfest, hur jag kommer dit ja kanske tandem... i värta fall tar jag sparken om det blir kallare ute. Det enda problemet är ju min outfit men allt klär ju en skönhet *BIG SMILE* Im a verry lucky girl... Love U all NATTI NATTI ZzzzZzZzzzzzz

Första dagen på jobbet

Är på jobbet nu känndes inte så tokigt bara man kom hit :D Hoppas på bättre väder under dagen höres när jag kommer hem , frukost och ett par stadiga koppar kaffe yamy  Kramizar godingar

Me love soffan snacks och en bra movie

Har förvandlats till den aktiva soff athleten igen, med godis och dricka var och varannan dag, kan inte nån göra äckligt godis så man slipper käka det mohaha, eller ge mig en näve självdisiplin som jag hade förut. Har packat barnens kläder inför morgondagen,stackare misstänker att de kommer vara genomblöta efter dagis. Nu ska jag ta kvällen see ya i morgon Kramizar

Tävla om ett namnhalsband


TÄVLING...TÄVLING...TÄVLING...TÄVLING...


Nu e jag mig själv igen :D

Idag har jag bytt ut mitt utseende på bloggen, kändes inte som jag med allt det blåa, men har sparat den om jag vill byta tillbaka. Idag har regnet öst ner typ hela dagen, men mej har det inte gjort ett dugg då jag har städat nästan hela huset och tvättat bort allt, det enda som är kvar att göra är stryktvätten, men den smiter jag från idag XD. Ska packa barnens väskor som ska till dagis i morgon, deras sommarlov är slut och min semester är slut! Det har varit konstigt tomt utan LOVE idag, vi har ju skruttat runt tillsammans i fyra veckor. Men skönt att få lite ordning på vardagen, känns mer ordentligt med mat tider och sov tider. Denna sången passar idag..


Johnny Depp- Alice i underlandet 2010
Johnny Depp tar en
tripp till Underlandet
-
tillsammans med polaren Tim Burton 
Hunkarnas hunk i Hollywood, Johnny Depp, har bokat en resa - till Underlandet.
Bussen avgår 2010, och i förarsätet sitter regissören och polaren Tim Burton.
Skådespelaren Johnny Depp ska gästa Underlandet - i rollen som karaktären Hattmakaren i en nyinspelning av "Alice i Underlandet", skriver Female First.
Kollegan och kompisen Tim Burton står för regin.
Det blir den sjunde filmen Depp och Burton gör tillsammans.
De har tidigare samarbetat i "Edward Scissorhands" 1990, "Ed Wood" 1994, "Sleepy Hollow" 1999, "Kalle och chokladfabriken" 2005, "Corpse bride" 2005 och "Sweeney Todd" 2007.
Den nya "Alice i Underlandet"- filmen planeras ha biopremiär 2010.


Söndag

Söndag eftermiddag timmarna småspringer iväg, idag har jag och LOVE legat och slappat framför tv´n på morgonen. Känns att man blir slö direkt när man inte har några tider att passa inte bra. Men nu ska åka och hämta barnen och sen pyssla i trädgården skriver mer i kväll Kramiz

Tezzie ska spola kröken

God kväll!

Idag så har det varit lungt och skönt legat på beachen och lapat sol typ hela dagen, och nu ska vi cykla in till stan och spola kröken blir trevligt och riktigt kul, kommer nog ha ont i rava i möra av cykelsadeln då jag inte cyklar allt för ofta hehe :P See ya tommorow med en pain huvudvärk förmodar jag och sen på kvällen ska jag partaja med Linda me.
Kramiz

Spånar runt på youtube

Alltså hur dum får man bli? Shit inget jag skulle vara stolt över precis....ASG :D
Sean Banan

DET ÄR UNDERLIGT att den här mannen aldrig "made it big". Han hade ju förutsättningarna som deltagare i insomnade programmet Floorfiller. I en intervju svarar han med oerhörd mängs kufiska oneliners. Dessutom reagerar han på sin egna svar med ett fascinerande litet fniss. Höjd punkt - när han får frågan om han är man eller mus.

Bio-----Barnhemmet

Idag är jag till 1000% sugen på att gå på Bio
Klicka på bannern för att se trailern till filmen.
Kollade upp Karlstads filmer men denna låg inte med :( Lite lessamt är det ju. 
Så man får väll hålla sig till tåls ett tag till. Vore ju kanske där emot annars roligt att gå på barnbio med Prinsessan
tror att hon är nog stor att orka sitta stilla, men Prinsen är för liten än.
Vi får se om det blir någon helg bio. 

RSS 2.0