Varning inget för de känsliga!

KenQ, tåls att sägas en massa gånger på rad!' Try it!



VARNING:
Ordet kuk förekommer MYCKET OFTA i följande text.

KUKEN - en smart käpp av kött

Kuken är en cylinder av kött som hänger mellan många mäns ben. Den varierar i längd och grovhet och uppträder i många olika tillstånd. Ibland är den hård som diamant men oftast hänger den bara där som ett snöre, mjuk som ett gosedjur. Men en sak kan vi vara säkra på - hade det inte varit för kuken så hade mänskligheten inte varit där den är idag. Den hade inte varit nån jävla stans över huvud taget faktiskt. Så även om kuken gör många dumma saker - slinker in där den inte hör hemma, viftas med vid olämpliga tillfällen, är hård när den ska vara mjuk och tvärtom - klarar vi oss inte utan den. Kuken, en kär vän med en svekfull sida, som kan orsaka fruktan, väcka löje eller avundsjuka, skänka glädje, vara oförskämd och alldeles, alldeles underbar. En kuk helt enkelt.



KÄR KUK HAR MÅNGA NAMN

Det sägs att eskimåerna - förlåt, inuiterna - har hundra ord för snö. I vår kultur har vi betydligt fler än så för kuk.. Men alltså.... penis, kodd, dase, task, petter-niklas, köttkäpp, donk, pille, spaken, stock, lem, kobran, dicken, tuppen, fjösa, bong, dober, ding dong, pitt, king kong, mask, kalaskorv, plugg, junior, påken... ja vafan, ni hajar. Dessutom finns det ett gäng som döpte sina kukar efter Schwartzenegger-filmer. Det blev bråk om "Terminator" och "Rovdjuret". Minst populärt? "Dagissnuten".



SÅ FUNKAR DEN

Man kan säga att kuken är en slags tratt. En tratt man använder för att hälla ut kiss ur kroppen men också för att peta in sperma* i flickor. Flickor, förstår ni, har istället för en kuk ett slags hål mellan sina ben som kallas för fitta. I den kan man stoppa in (och även ta ut) olika saker varav de vanligaste är kuk (in) och barn (ut). (Då och då rinner det ut blod också men det är, lustigt nog, helt naturligt det med.) Det är till och med så snillrikt utformat att ju mer och oftare man stoppar kuk i den ju större är sannolikheten att man ska få plocka ut ett barn ur den. Vissa kallar detta ett livets mirakel, andra säger knulla. Sen så är det naturligtvis så att det finns undantag och variationer. Man kan peta in sperman med en pipett eller nåt sånt också och dessutom är det rätt vanligt att kuken sticks in på andra ställen, i andra håligheter och ibland sticks den inte in alls utan killas och ruskas bara på.

En annan viktig del av kukens funktionalitet är att den då och då blir styv vilket gör den mycket enklare att stoppa in i saker. Alla vet ju hur jobbigt det kan vara att sy. man slickar på tråden, försöker pilla in i nålsögat, misslyckas, slickar på tråden, försöker pilla in... lite så fast ännu jobbigare är det med slaka kukar. Men oftast blir faktiskt kuken hård och som vanligt har hjärnan ett finger med i spelet. Hjärnan uppfattar nåt den tycker är sexigt, då skickar den signaler ner till några påsar som ligger inne i kuken om att de ska blåsa upp sej, de gör detta och - badabing - en fullt funktionabel kuk står plötsligt och vajar. Enkelt som ABC.



*Sperma är det där slemmiga vita ni vet. Det innehåller små, små barn som växer och blir stora i en särskild håla som finns innanför f***an.



KUKEN I SPRÅKET

Annars är kuk mest nåt man ropar när det går en illa: Missat bussen? Kuk! Trampat på en sjöborre? Kuk! Bajsat på dej? KUK! Man kan också använda ordet som en symbol för manlighet och jävlar anamma: "Jo vafan, Iron & Wine plattan är väl ok men det är ingen riktig KUK i den." Kuken är alltså i språket både något positivt och något negativt - precis som i verkligheten.



KUKAR I KULTUR

Kuken har alltid varit en betydande del av mänsklig konstnärlighet. Redan stenåldersmänniskorna ritade stenålderskukar på sina stenålderstavlor. Vi har väl alla sett infödingar med sina snidade kukfodral, medeltidsstatyer de ägnade så mycket omtanke om kukarna på att de inte hade tid att göra armar, alla hus som ser ut som fallos, Hemingway som nästan enbart skrev böcker riktade till sin kuk, monstret i Alien ser ut som en kuk, ska man klottra nåt på en vägg är "KUK" alltid det bästa valet... ja, listan kan göras lång. Dessutom: Utan kuk - ingen hårdrock.




STOR KUK OCH HELA DEN GREJEN

Av alla dåliga saker man kan ha som man är den lilla kuken bland det värsta men vafan, var det inte jämnlikhet vi skulle ha? Var är gnället på alla dessa stora dåliga f***or? .



LATTJO GREJER MAN KAN GÖRA MED KUKEN UTAN KVINNOR

Av nån anledning är bland det roligaste man kan göra att "docka" med en kamrat på fest. Detta innebär att man drar sin förhud över sin kompis kuk så att man gemensamt får en enda lång kuk. Har man ingen förhud* så får man fäktas eller nåt istället.



*Många har faktiskt ingen förhud. Det kan bero på både religiösa och medicinska skäl. Efter att doktorerna tagit bort förhuden används den till att täcka över fotbollsplaner när det regnar. Se följande artikel ur Metro: "Massproducerat mänskligt skinn kan läka särskilt svårbehandlade sår vid diabetes och lindra effekten av brännskador. Amerikanska myndigheter väntas godkänna skinnet, som med genteknik framställs av förhuden hos nyfödda som omskurits. Cellerna kan lätt föröka sej. En enda förhud räcker för att producera skinn motsvarande en yta av sex fotbollsplaner." BLÄÄÄ



TRUBBEL MED KUKEN

Ibland blir kuken sjuk. Den kan då bli hängig, fnasig, blämmig och missfärgad. Så fort du märker att den blir något av dessa saker ska du gå till en läkare och be om kuk-medicin så blir den bra på ett kick. Då kommer läkaren att säga att du måste ringa alla du legat med - gör det. Det kan nämligen vara svårt för kvinnor att se inuti sin fitta så det är en bussig grej att tipsa dem. Men över huvud taget: Könssjukdomar är överskattade. Ungås man med folk riskerar man att bli sjuk, det är inget mer med det egentligen.


HUR ÄR EN BRA KUK?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0